Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes bele menni 1 távkapcsolatba?
Akkor mennék bele egy távkapcsolatba, ha tudnám, hogy egy bizonyos időn belül jobb lesz a helyzet, és összeköltözhetünk, vagy legalábbis egy városba.
Ha pl. 17 évesek lennénk, és egymástól 173 km-re járnánk gimibe, utána pedig nem egy városba terveznénk egyetemre menni (vagy csak egyikünk menne egyetemre), akkor esélytelen, mert ennyi évig képtelen lennék távkapcsolatban élni.
De ha tudom, hogy egy, vagy max. 2 éven belül egy városban leszünk, összeköltözünk, stb, akkor ha nagyon szeretnék az illetővel lenni, belevágnék. Hiszen van egy cél, van egy remény, hogy "már csak ennyit kell kibírni, és..."
Persze az esetek többségében ilyenkor is tönkremegy a kapcsolat, de láttam már pozitív példát.
Akik azt írják h nem megy ez, ők mellényúltak nagyon és sajnálatos de ne ebből vond le a tanulságot!
3000Km választ el a pasimtól (nem írtam véletlen több nullát) van h 4 hónapig nem is találkozunk, de mi ezt lesz*rjuk nehogymár az internet korában ezen remegjünk meg.
Ha szereted és megvan nálatok a bizalmi alap akkor hajrá!
És ha nem megy bármikor kiléphettek belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!