Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolatban általában mennyi idő után érdemes terveni hosszútávra (összeköltözés, gyerekekk, házasság)?
Úgyis érzitek, ha már eljön az ideje.
Nekem volt egy párom régebben, akivel 20 hónapot voltam együtt, szóval majdnem 2 évet, és igazából még csak fel sem merült, hogy esetleg közelebb költözzünk egymáshoz. Engem Budapesthez kötött a munkám, őt az ő városába kötötte a sulija.
Azóta viszont már laktam 1 évet máshol, és ott is dolgoztam, és rájöttem, hogy fel tudnám dolgozni a költözést, ha sor kerülne rá.
Van egy párom is, a távolság köztünk hasonló, de egyelőre még nem gondoljuk azt, hogy össze kellene költöznünk. Viszont tudom, hogy ha megkérdezne, hogy akarnék-e vele élni, igent mondanék.
Nem kell ezt előre tervezni. Az ember szerintem érzi, hogy akarja-e.
Én 23 éves voltam, párom 28. Kb. 1 év múlva költöztünk össze, azóta eltelt 12 év, van egy 2 éves kislányunk és nem vagyunk házasok.
Nagyon fiatalok vagytok, pláne a barátnőd. Érezni fogod/fogjátok, változó. De nem hiszem, hogy a barátnőd 17 évesen gyereket szeretne.
Sok mindentől függ, pl. a kortól, a kapcsolat jellegétől, a körülményeitektől, a lehetőségeitekről.
Én 23 éves vagyok, a barátom 22, és több mint 2 éve együtt vagyunk. Nagyon jó a kapcsolatunk, és hosszú távra tervezünk, szóval 22-23 évesen elvileg akár jöhetne is mondjuk egy közös albérlet. De nem jön, mert mindketten egyetemisták vagyunk, suli mellett csak alkalmi munkákat tudunk vállalni, és így épp elég a kolit, kaját, bérletet stb. kifizetni, albérletre most még nem telik, pláne olyanra hogy ketten bérelünk egy egész lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!