Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözne velem így?
Ezeket csak mondja!
A szavakkal könnyű dobálózni, de megtenni azt amit jelentenek, arra már kevesen képesek.
Házas a pasi...nem túl jó...Ha van gyerek is akkro ne sok reményt fűzz hozzá, vagy max eltelnek majd hosszú évek és nem lesz semmi, és rájössz h elb@sztál hosszú éveket.
Nem tudom h valójában mennyire szerethet téged ez a pasi, mert lehet h csak mondvacsinált dolog mert kell neki egy plussz.
A helyedben hagynék neki 3 hónapot. Ha nincs gyereke, akkor költözzön oda hozzád szépen.
Ha van gyereke akkor necces de van 30% esélyed.
Na mindegy én 3 hónapot adnék neki.
A férfiak ritkán rúgják fel a családi életüket.
Szerintem ne éld bele magad túlságosan. Vagy gondolkozz el azon, ha te lennél neki az 1. számú, akkor valószínűleg lenne melletted egy 2. számúja is később...
Régen a feleségét is szerelemből vette el, lehet, hogy egy idő után másnak mondaná azt, hogy veled már csak lakótárs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!