Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes belemenni egy távkapcsolatba, nagyon nehezen tudunk találkozni és emiatt csak ritkán?
50 km az semmmi.Ha ennyit sem tudtok megoldani az elég gáz.Ha tényleg bejöttök egymásnak és szeretnétek,hogy legyen vmi köztetek a jövőben akkor meg lehet oldani.Mindent meg lehet oldani csak akarni kell.Erőfeszítések nélkül nem juttok egyről a kettőre.
Nekem is van egy távkapcsolatom,ő 250 km-re van tőlem 25L éves egyetemista én meg 19F és dolgozok mégis meg tudjuk oldani a randikat találkozásokat.szóval ha igazán jelent vmit neked akkor meg tudjátok oldani.Csak ehez kölcsönös megértés és konpromisszum kell,hogy tudjatok közös nevezőre jutni....Sok szerencsét:)
110 km van köztünk és minden héten találkozunk, van amikor 3szor is:) most leszünk négy hónaposak és mindennél jobban szeretem:) nekünk még négy évig kell így kibírni, mert akkor fogunk mind a ketten gondolom egyetemre/főiskolára menni és majd ott tudunk együtt lenni:) de jó ezt tervezgetni és a közös cél együtt tart minket. Én tudom hogy vele leszek örökre és mindennél jobban szeretem:)
16F
Van eselyetek:)
Ugyszinten tavkapcsolat 170km.En 18/L o meg 17/F.
Sajnos minket meg a hatar is elvalaszt.
Szoval par honapba egyszer talalkozzunk:(de majdnem egy eve egyutt vagyunk:)
Meg egy ev es orokkre egyutt leszunk:)
Távkapcsolat csak bizonyos ideig működhet. De ha a jövőben kilátásban van a "közelebb kerülés", akkor érdemes megpróbálni.
Heti 1-2 tali, az még kibírható.
Tudod mi az igaz távkapcsolat? Minimum 2-3 hétig nem találkozni, vagy még tovább.
Nekem másfél évig tartott a távkapcsolat, igaz nem annak indult. Csak elment dolgozni egy messzi városba. Volt úgy hogy 6hétig nem láttuk egymást, na akkor hiányzik igazán a másik. Aztán őneki fáradt bele a dologba. Nem is csudálkozok rajta. Én marha meg nem is gondoltam akkor arra, hogy mielőbb a közelébe kéne lenni.
Szóval, ha van esély arra, hogy ne hamar megszűnik a távolság (márpedig nálatok ez valószínű) akkor szerintem menj bele!!
Ha igazi szerelem lesz belőle, akkor ennyit ki kell bírnotok, sőt...!
Akkorhogy is döntesz, remélem boldog leszel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!