Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes belemenni egy távkapcsolatba?
hát én 19 vagyok párom 19, nemsokára ő másik suliba fog járni és én is (egyetem), és közel 200km-er lesz a távolság, (de jövőre megyek utána), remélem megvár, én bízok a távkapcsolatban, ha valaki kitart a másik mellett^^
sok sikert nektek is !!!
figyelj... mindent akarni kell...
az én első nagy szerelem balatonnál lakott én meg szabolcs megyében... 400km... bőven 3x annyi mint neked... :)
mégis 2hetente találkoztunk... jobb esetben... működött is... csak végül elhalványult az érzés...
de meg kell próbálni... 120km nem sok!!!!
találkozzatok hetente... egyik hétvégén te mész a másikon meg ő... vagy 2 hetente....
modern világot élünk... msn, skype... meg mit tom én mi van.... ki lehet azt bírni... ha meg mentek tovább tanulni és akkor is nagy szerelem meg minden akkor úgy próbáljátok meg összehozni hogy közelebb kerüljetek egymáshoz :)
Ha érdemes, akkor hajrá, mi 320 km-re voltunk egymástól 1 évig, aztán összeköltöztünk :D
Addig 2-3 hetente láttuk egymást.
maiz hogy havonta???
Én is 110 km re lakok a barátnőmtól, és hetente találkozunk.
vannak buszok, diákjegy, van vonat, stb stb
anyut vatert, mamát, tesót lenyúlod, és meg is van a cash a jegyre.
há nehogymá.....
am én is rengeteget agyaltam ezen van e értelme a távkapcsolatnak, de aztán rájöttünk a barátnőmmel, hogy inkább vagyunk kevesebbszer sokat együtt, minthogy minden áldott nap találkozzunk és "ráunjunk" a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!