Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ket evig nem talkozhattunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ket evig nem talkozhattunk (csak levelezes) aztan volt baratnom varatlanul ujdonsult volegenyevel jelent meg. Hogyan dolgoznatok fel magatokban?

Figyelt kérdés
2012. okt. 5. 10:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Tudom nem vígasztal, de én a sorsban hiszek. Minden úgy történik, ahogy történnie kell, mindennek megvan az oka, amit most még lehet nem tudsz, de a későbbiekben meg fogod érteni, hogy mi-miért történt. Valószínűleg vár rád egy jobb lány valahol, aki kárpótolni fog a most ért rossz dolgokért. Szerintem csak így lehet feldolgozni. Egy kis pálinkával.
2012. okt. 5. 10:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Es a levelekben sosem irt erröl?

Mert akkor annak csan van valami oka, pl. hogy tudta hogy ez neked rosszul esik...

2012. okt. 5. 10:25
 3/6 A kérdező kommentje:

Hat a palinka maris jo otlet !:)))

De hogy az altalad emlitett sors miert pont nekem rendelte ezt es ilyen modfelett kellemes formaban, sosem fogom megerteni.

2012. okt. 5. 10:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem csak neked, mindenkinek rendel valami szart, hogy nehogy boldog legyen egy kicsit!:)
2012. okt. 5. 10:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Az élet kegyetlen, amikor azt hiszed, rosszabb nem lehet, akkor kapsz egy még nagyobbat.
2012. okt. 5. 10:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, neha ilyen szemetdomb az elet.
2012. okt. 28. 19:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!