Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon jól tettem hogy elmondtam?
Figyelt kérdés
Van egy lány barátom.Kijelentem hogy csak jóbarátom, egy utcában lakunk.Szóval Ő 13éves lessz 3 hónap mulva és van egy "pasija" aki 25 éves.És a lány elmondta hogy a pasija mostanáben elég erőszakos és folyton a bugyijába nyulkál.Én ezt azonnal elmondtam a szüleinek mert féltem és félek hogy a csávóval valami nem stimmel.Pedofil vagy ilyenek.Szerintetel jól tettem hogy elmondtam?A szülei szerintem bölcsebbek mindkettőnknél, és biztos jól döntenek.Én 18 éves fiú vagyok.Szerintetek ezzel nem rontottam el semmit?2009. aug. 3. 20:07
1/11 A kérdező kommentje:
Én nem gondolom hogy a pasija,csak valahogy összeismerkedtek.
2009. aug. 3. 20:09
3/11 anonim válasza:
Persze, hogy jól tetted. Ha a lány még nem is érti meg most (ami valószínűtlen hisz ő mondta, hogy erőszakos) akkor később rájön h csak jót akartál
4/11 anonim válasza:
A szülei biztos hálásak lesznek érte, max az a "pasija" nem. Ha meg a kislány (mert tényleg az) is akarta volna akkor lehet az sem fog neki örülni, de majd rájön hogy jót tettél.
5/11 anonim válasza:
Helyesen cselekedtél. Ha most haragudni is fog rád a barátnőd, hidd el, hogy később hálás lesz neked. Remélem az ügyet a szülők elintézik. Hiszen még 13 sincs a lány, még gyerek, és erőszakoskodott vele egy 25 éves férfi. Hidd el, nem rontottál el semmit. Azzal rontottad volna el, ha hallgatsz.
6/11 anonim válasza:
jól, de számíthatsz rá hogy a csaj ku*va mérges lesz. lehet nem is beszél veled jó ideig, és a "pasija" megver.
majd megjön idővel az esze...mármint a csajnak.
7/11 anonim válasza:
Szerintem sem tettél rosszat ezzel.Ha a lány most egy kicsit meg is haragszik egy ideig, elég hamar rájön majd,hogy jót tettél vele.Hamarabb ,mint gondolnád.Lehet meg sem haragszik.
8/11 A kérdező kommentje:
Hát igen, attól félek hogy a lány nagyon megharagszik, de akkorsem engedtem volna hogy erőszakoskodjanak vele.A csávótól nem félek, nem az a keménylegény, és ha az az ára hogy megver, akkoris bőven megérte.Inkább engem bántson mint a lányt.Talán a szülei elintézik.
2009. aug. 3. 20:35
9/11 anonim válasza:
Sztem a lánnyal kellett volna beszéljél. Ha neki nem tetszik akkor szakít s ha neki is bejön ez a nyúlkálás akkor Isten áldja. Egy lány szülei képesek mindent eltúlozni.
10/11 A kérdező kommentje:
Én azt gondoltam hogy Ő még túlságosan gyerek ilyen dolgokhoz.És ő használta az "erőszakos" szót.Azért próbáltam így megoldani.De énis tulzásnak tartom hogy egy 25éves férfi egy 13 éves lányt punciját fogdossa.Szerintem ez nem normális.De lehet akkor énis eltúloztam. :(
2009. aug. 3. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!