Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól tettem, hogy így 5 év...

Jól tettem, hogy így 5 év után elmondtam?

Figyelt kérdés

Általános iskolás koromban fogdosott a mostohaapám és akkor még elhallgattam, mert féltem a következményektől, de ma nagyon összevesztem anyával és kijött belőlem. Most valahogy megkönnyebbültem, mert eddig senkinek se mondtam el.. Anya nem tudja, hogy mi lesz a vége és most nem tudja mit csináljon, mostohaapám még dolgozik és azt mondta, ha hazajön ma mindenképp meg kell kérdeznie, de 100%, hogy lefogja tagadni, ebben biztos vagyok, de mondtam anyának, hogy én ilyenben sose hazudnék neki.. különben is mért vágnám magam alatt a fát? A másik, hogy van egy hugom, akivel lehet ugyan ezt meg fogja tenni.. ha már velem is.. most vagyok 20 éves..

Az egész következménye a dolognak nagyon elszomorít, lehet el kell költöznünk vagyis anya elválik, de én már nem tudom mi lesz, ha letagadja, akkor úgyis én leszek elővéve..

2011. aug. 6. 10:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem akkor frissében kellett volna elmondanod,

biztos,hogy elhitte volna akkor is édesanyád!

Sajnálom a helyzetet,meg agyonütném az ilyen barom

ffiakat akik 15 éves lányokat akarnak feh*úzni a lom*posra....

2011. aug. 6. 10:55
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Készülj fel,hogy nagy veszekedés lesz ebből és mindent le fog tagadni a mostohaapád.De te állj ki az igazad mellett!Sajnálom ami történt,nehéz lehetett feldolgozni lelkileg.Jól tetted,hogy nem tartottad tovább magadban.Most már lesz ami lesz.Anyukád helyében egy percig nem tudnék tovább egy ilyen emberrel maradni.Kitartást!
2011. aug. 6. 11:01
 3/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! :) Az a baj, hogy már elmondtam, de akkor még 14-15 éves fejjel letagadtam, mert megijedtem, anya kérdőre vont ugyebár és mondogatta, hogy tudod mi lesz ennek a következménye? válás meg minden.. és akkor megkérdezte mostohaapám és letagadott mindent én meg mondtam, hogy biztos félreértettem valamit.. persze ez nem így volt.. tudom ki kellett volna állnom az igazam mellett, de egyszerűen képtelen voltam, mert még kicsi voltam, de most kijött belőlem.. amúgy sexuálisan nem bántott, csak a mellemet fogdosta és a seggemet nézte.. de akkor is nekem ez lelkileg egy idegbeteggé tett főleg, hogy minden nap látnom kellett..
2011. aug. 6. 11:17
 4/19 anonim ***** válasza:
Csak fogdosott? Egyszer fordult elő?
2011. aug. 6. 11:17
 5/19 A kérdező kommentje:

*vagyis 14-15 fejjel nem letagadtam, hanem azt mondtam, hogy ugyebár biztos félreértettem, pedig nem..

Anya még azt is mondta, hogy egy olyan ember, aki börtönben dolgozik tudja, hogy mivel jár az ilyen.. igen és? akkor is megtörtént..

2011. aug. 6. 11:18
 6/19 A kérdező kommentje:
Nem egyszer, hanem min. 3x vagy többször..
2011. aug. 6. 11:18
 7/19 anonim ***** válasza:
76%
Persze h jól tetted, csak jobb lett volna ha előbb kiderül ez a dolog, de van aki még később sem bír erről beszélni.
2011. aug. 6. 11:19
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz lesz, az biztos, de szerintem jól tetted, hogy elmondtad.

"Az igazság szabaddá tesz.", és ez így is van.

Nem szabad az ilyen dolgokat titkolni.

Én is múlt héten mondtam el anyámnak, hogy mennyit szenvedtünk gyerekkorunkban az alkoholista testvére miatt.

Veszekedtünk, és nem tudtam tovább magamban tartani.

Megsértődött, és most nem beszélünk, de el KELLETT mondanom!

Nem tehetünk úgy, mintha ez természetes lett volna, és semmi nem történt volna.

Ha baj van, nem szabad behunyni a szemünket.

2011. aug. 6. 11:19
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is el kellett volna mondanod már előbb, de ha most tudtad csak elmondani, akkor mindegy. Az a fő, hogy elmondtad.
2011. aug. 6. 11:20
 10/19 A kérdező kommentje:
igen igen utolsó kommentelő.. ez így van :( elmondtam és jobb sokkal, a következmények azok amik eléggé elszomorítanak..
2011. aug. 6. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!