Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul tettem, hogy elmondtam anyámnak, hogy csókolóztam?
Először! Nem komoly kapcsolat céljából, vagyis a csaj nem akar többet. Ezeket mondtam neki.
Tartok tőle, hogy hamarosan a fél világ erről beszél, merthogy illő lett volna már korábban a csók:D
20F vagyok :
Vagy ti mennyire kezelitek diszkréten a csaj/pasi ügyeiteket anyátokkal/apátokkal vagy bárkivel szemben?
csak azt mondom el ha van valaki komolyabb
meg ha valami vicces van és együtt tudok röhögni rajta a faterommal
Nem tudom, nekem ez egy kicsit furcsa. Annak ellenére, hogy sok mindent elmesélek itthon az ilyen részleteken kihagyom..:) Csak nehogy majd azért meneküljenek a lányok mert anyámasszony katonája vagy:P
L/19
utolso: szerintem nem ismersz, sem engem, sem anyamat.
ez a csaj ugy, mar nem most tortent, de anyam latta rajtam hogy valami nem stimmel, ezert nem vartam. Mindig mindent megkerdez, mert szeret. Ha szidom, meg elkuldom mindenhova, akkor is szeret. Kivulrol tudja mibol mennyit eszek es mindig annyit ad. DE! Magam ugyanugy el tudok intezni barmit, viszont amig itt lakok, anyam ezt fogja csinalni. Nem tudok ellene mit tenni. Elkoltozni meg nincs penzem.
Esetleg egyeb javaslatot? SZivesen meghallgatom.
(egyebkent ez volt az elso es utolso amit elmondantam anyamnak, csaj ugyben. bogarat ultettem a fulbe, h megtortent, de kovezkezot varhatja... ezt mar korabban eldontottem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!