Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tetszek soha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tetszek soha egy pasinak sem? Ennyire számít az, ha valaki nem 10centis magassarkúban meg miniszoknyában van és nincs tele vakolattal?

Figyelt kérdés

Szinte látom a fiúk képét, ahogy -amint rámnéznek- kiábrándulnak. Csúnya vagyok, ez világos, már nem egyszer voltam közröhej tárgya, de azért ennyire!? Miért talál mindenki ilyen rondának, amikor mindig mindenki azzal jön, hogy mindenkinek más a szép?

Lécci normális válaszokat, és képet nem küldhetek...

2012. szept. 29. 21:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kép nélkül tényleg nehéz véleményt alkotni, ha gondolod privátban...

De azért a lányok nagy többsége akkor is csúnyának látja magát ha nem az illetve akkor is kövérnek stb...

Legfontosabb, hogy fogadd el önmagad, ha olyan problémád van amin tudsz változtat(súly felesleg, patanások stb) változtass egy kis sport, smink. Gyűjts önbizalmat, ismrkedj egy kicsit interneten, keress hozzád hasonló embereket, itt most inkább a belső tulajdonságokra gondolok. Változtass a kisugárzásodon, mosolyogj, nézz át azokon akik gúnyolnak, ved úgy hogy csak irigykednek.nSok sikert!:-)

2012. szept. 29. 21:44
 12/14 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy?ha kuldenel priviben kepet talan meg tudnek is segiteni!!en mikor altalanos iskolaba jartam volt h jottek fel fiuk es azt mondtak h "nezd milyen csunya" es mindegyik megallt es mondta h tenyleg tenyleg.a baratnom is ott allt mellettem es mondta h velem tobbet nm jon sehova mert milyen ego vagyok.sokszor mondtak h milyen ronda neud.aztan mar mindig leszegett fejjel jarkaltam a suliban.volt h a legszebb ruham volt rajtam es aznap anya megcsinalta a hajam szepen es aznap is hallottam h "milyen ronda" a szivem szakadt meg es sirtam allandoan.aztan kezdtem ugy gondolkodni h ha a fejem csunya testem legyen jo tornaztam folyton.majd megismerkedtem a hajvasaloval.aztan a divattal is.majd smink kozmetikis jo frizura szolarium.azota eltelt 6ev es hat mindenki azt mondja szep vagyok nagyon.hivtak fotozasra stb.barataim is voltak volt h a leghelyesebb fiu ngem valasztott az osztalybol a tobbi lany meg irigykedett.szoval leett valtoztatni foleg amikor eljutsz od ahova enis eljutottam h mindenki csak csufolt most mar senki nm mondana soha!
2012. szept. 29. 21:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem is küldj képet priviben, lány vagyok és mindent megteszek, hogy segítsek:)
2012. szept. 29. 23:28
 14/14 anonim ***** válasza:

Magadnak válaszoltad meg a kérdést.

Hátránnyal indulsz, és meg se próbálod behozni...

Egy halom csaj van, aki hozzád hasonló - nem túl szép -, de sminkkel meg csinos öltözködéssel elrejti a hiányosságait.

Nem teljesen értem, miért gondolod, hogy ezek a dolgok az ördögtől valóak - lehet úgy is sminkelni, meg miniszoknyát hordani, hogy nem lesz r.banc valaki, sőt, elegánsan is lehet mindezt tenni.

Mindenkinek más a szép - ez nagyjából igaz, de ha egy csja nem is szép, meg slampos is, az már együtt túl sok (vagyis kevés).

2012. okt. 1. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!