Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magassarkúban vagy sem?
Figyelt kérdés
Kutyát sétáltatni lapos talpú cipőben szoktam,meg mostanában inkább ezekben járkálok.Viszont van egy srác,akit csak a kutyasétáltatás közben szoktam látni 1-2pillanatra(nincs kutyája),nekem tetszik,szerintem én se vagyok közömbös,de fel kellene turbóznom a kíváncsiságát szexi megjelenésekkel.Nem lenne furcsa magassarkúban tipegni kutyával?:) Vagy ez ribis? :) De máshol meg soha nem szoktunk összefutni,tehát ezeket a pillanatokat kellene kihasználnom:)2012. aug. 3. 18:28
1/11 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem nem kéne. Ha én látnék egy lányt magassarkúban kutyát sétáltatni akkor csak arra gondolnék, hogy oké, jól néz ki, de k_rvás.
Szerintem ne erőltesd. :)
19/F
2/11 anonim válasza:
Hát magassarkút azért ne :D kicsit furán hatna még ha nem is ribisen. :P Tény hogy az a lényeg hogy észrevegyen, szemezés kell. :) Persze azért legyen igényes a megjelenésed is.
3/11 anonim válasza:
Szerintem válaszoltál a saját kérdésedre ' De máshol meg soha nem szoktunk összefutni,tehát ezeket a pillanatokat kellene kihasználnom'. Egyébként szerintem nm ribis ;). Csak akkor gáz ha valami bazi nagy kutyád van és szaladnod kell utána mert akkor nem biztos, hogy előnyödre válik :)! (egyébként mennyire magas sarkúra gondoltál O.o?)
4/11 anonim válasza:
Szerintem maradj a lapos talpúnál a szandál és a balerina is lehet szexis és csinos! :))
5/11 A kérdező kommentje:
Nekem kényelmes a lapostalpú,de tény,hogy a magasabban nőiesebb lennék,és így is érezném magam.A kutya kicsi,az nem gáz.A cipő amire gondolok,olyan 8-10cm-es,nem valami kényelmes,de mindent a cél érdekében...:D Eddig inkább csak sportosan látott,villantanom kellene valamit:)De ha többségében azt mondjátok hogy inkább ne,akkor nem merem felvenni:)
2012. aug. 3. 18:45
6/11 anonim válasza:
Kutyasétáltatáshoz sportos öltözet illik, ahhoz meg vicces a magassarkú. Sportosan öltözve is lehetsz ápolt, illatos.
Ha szépen rámosolyogsz, esetleg még meg is kérdezel tőle valamit ártatlanul :), akkor ha nem kretén venni fogja a lapot!
7/11 anonim válasza:
Vagy vegyél fel egy szoknyát! Nem muszáj pont magassarkút felvenned hogy nőiesebb legyél szoknyával is lehetsz nőies! Vagy egy kicsit kivágottabb pólót,toppot.:))
8/11 anonim válasza:
Nem csak a magassarkútól lehet szexi a megjelenésed! Egy forrónaci egy trikó vagy egy póló és maradj a lapostalpúnál :)
9/11 anonim válasza:
Szerintem ő is röhgne egy jót, úgy ahogy én is szoktam ilyen magassarkúsosokon kutzyával... Inkább tanítsd meg a harcikutyának, hogy ő balról kerüljön, te meg jobbról, és a kiszemelt nem menekülhet a kötelékből!
10/11 anonim válasza:
Én röhögnék és butának is tartanálak, mert túlöltözöl egy egyszerű kutyasétáltatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!