Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire lenne nektek gáz, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lenne nektek gáz, ha 1 év 1 hónap alatt még egy moziban se lettetek volna?

Figyelt kérdés
Ennyi ideje járunk és még moziban se voltunk soha. Soha nem randiztunk... nem vitt el kávézóba, fagyizóba, állatkertbe, vagy akárhová ahová az emberek el szoktak menni együtt a párjukkal... :(
2012. szept. 26. 22:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ja és mondd meg neki, hogy téged zavar és szeretnél kimozdulni, nem feltétlen moziba.

10es voltam.

2012. szept. 26. 23:23
 12/16 anonim ***** válasza:

Én is azt akartam írni, ha anyagi gondok miatt, akkor azért egy séta, ingyenes múzeum..bármi is szóba jöhetett volna.

Én gáznak tartanám. Az exemmel se mentünk sehova, otthon filmeztünk, vagy ő Xbox-ozott én meg akkor inkább olvastam. Hiába kértem, hogy menjünk el ide-oda...

2012. szept. 27. 08:46
 13/16 anonim ***** válasza:

Igen gáz, főleg a pasira nézve, de rád is igaz hogy ezt nem tetted neki szóvá. Oké hogy pénz, de nehogy már ne legyen 3000Ft-otok egy állatkertre vagy ugyancsak 3e Ft egy mozira.

a baj ott van hogy semmi közös emléketek nincs, az oké hogy dugtok össze vissza, de az általános.

2012. szept. 27. 10:40
 14/16 A kérdező kommentje:
de szóvá tettem, erre mindig begurult meg elkezdte sajnáltatni magát hogy ő nem elég nekem. aztán ennyiben maradt mindig
2012. szept. 27. 13:16
 15/16 anonim ***** válasza:

-.-"

Hát akkor nem tudom. Azért mondja, hogy nem elég neked, mert azt szeretnéd, ha végre kimozdítani a seggét a lakásból?

Idióta egy pasi/nő lehet. Azt hiszem nem írtad milyen nemű..

2012. szept. 27. 14:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Jó mondjuk...úgy írtad nem viszel el...arra következtetek fiú. Csak ház a 21. században már nem lehet tudni ki kit visz randira. Érted?
2012. szept. 27. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!