Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hónaposak leszünk a barátommal. Mit vegyek neki? Vagy egyáltalán kell valami?
első vagyok :) nincs mit...:)
amúgy amikor mi 1 hónapja voltunk együtt, akkor csak annyi volt hogy szorosan átöleltem fülig érő vigyorral és mondtam Neki hogy ma vagyunk egy hónaposak. Ő mosolyogva válaszolta, hogy majd akkor örülj nagyon ha 12 hónaposak leszünk :) Be is jött...:) Most vagyunk 61 hónaposak ;)
N22
Oo, gratulálok nektek.:) Remélem mi is leszünk annyi...vagy még több. :D És hadd kérdezzem meg utolsó, hogy még mindig ugyanolyan szerelmes vagy? Én annyira félek, hogy majd kihűl...Pedig én nagyon-nagyon szeretem Őt.
köszönöm a többieknek is a válaszokat!:)
Igen, a mai napig szerelmesek vagyunk. Sőt napról napra jobban szeretjük egymást, jobban kötődünk :) A párom szinte minden nap elmondja hogy egyre jobban szeret, nem is gondolta volna hogy lehet így szeretni valakit és szerencsére már komolyabb dolgok is felmerültek köztünk :)
Ilyentől nem szabad tartani hogy kihűl...tenni kell érte hogy ne forduljon elő "lehűlés" és nem lesz gond :)
N22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!