Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne nektek gáz, ha 1 év 1 hónap alatt még egy moziban se lettetek volna?
anyagi okai vannak?
v ilyen típus?
Mi 2 év után voltunk először moziban, pedig igazán nem olyan helyen lakom, ahonnan többszáz km lenne a legközelebbi mozi... :)
Mondjuk máshová el szokott vinni, de az első fél évben kb. szó szerint sehol nem voltunk. Sz*r volt, de kibírtam. Hátha nálatok is javul majd a helyzet.
A mozi meglehetősen költséges szórakozás, de mi fél év alatt 2X voltunk azért... Időnként belefér...
De van az a mondás, h ha a hegy nem megy mohamedhez...
légy te mohamed, vegyél két jegyet egy filmre, ami mindkettőtöket érdekel, és lepd meg, vidd el... aztán súgd oda neki, h szeretnél néha hasonló páros programot...
ha anyagi okai vannak, akkor találj ki vmi ingyenes programot...
Én 1 évet tuti nem bírtam volna ki, bár, szerelmes se tudtam volna lenni... mivel annyira eltér az én habitusomtól... Volt egy pasim, 3 hónap alatt szakítottam vele, mert megelégeltem, h a kimozdulás mindig csak a sörözés a haverokkal a kocsmában...
Nekem spec semennyire... nem szeretem a mozikat, kényelmetlen mind. De a többivel nem lenne bajom, bár a kávézó se nagyon vonz.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!