Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális a pasim hozzáállása...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális a pasim hozzáállása a szexualitáshoz?

Figyelt kérdés

21 éves volt, amikor megismerkedtünk, én vagyok az első barátnője, velem veszítette el a szüzességét 1 hónapnyi járás után.

Szóval sokszor beszélgettünk már erről a témáról... És olyanokat mondott, hogy nem vágyott a szexre amíg én nem voltam, nem érezte azt, hogy hú de megdugná xy-t, stb. Szóval értitek. De ugyanúgy önkielégített, mint mások.

Többször rákérdeztem már, és azt mondta, hogy rajtam kívül nem kíván más lányt, meg se néz más lányokat úgy, mint nőt...

Pedig mondtam neki, hogy bevehetnénk egy másik lányt, és akkor hármasban.. De akkor mondta, hogy NEM AKAR más lányokat dugni, és ezt nagyon kihangsúlyozta.

Szerintetek normális a hozzáállása? Ilyen minden egészséges 22 éves férfi? Nekem furcsa, az előző párom kb minden nőt megnézett, ki is beszéltük, hogy melyik hogy néz ki, melyiket dugná, stb.

(A kapcsolatunkban nincsenek tabuk, nyugodtan megmondhatja, ha más lányra vágyik, és ezt gyakran meg is mondom neki. Nem hiszem, hogy lassan 1 éve hazudozna erről, szóval szerintem tényleg így gondolja..)

2012. szept. 26. 12:01
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:
1 szóval sem írtam, hogy baj van azzal, hogy megbecsül.
2012. szept. 26. 13:59
 42/48 anonim ***** válasza:
Akkor jó és nem szóltam! :) Csak tényleg fura, hogy ez a bajod, hogy nem akar 3-ast meg más lányt nézegetni.. :) Legyetek boldogok:)és ne agyalj ennyit a dolgokon.
2012. szept. 26. 14:04
 43/48 A kérdező kommentje:
Tudom, ez rossz tulajdonságom.. Próbálok rajta változtatni.. :)
2012. szept. 26. 15:08
 44/48 anonim ***** válasza:

AJÁNLOM MINDEN NŐ FIGYELMÉBE a 38-as hozzászólást.

"Már miért ne tudnék a seggemen ülni? Örülök neki, hogy megtaláltam Őt, imádom tényleg, szerelmes vagyok belé. Ő az egyetlen, akivel el tudom képzelni a jövőmet. Csak kétségeim voltak."

pár hónapig még ezt mondod, aztán jön a következő

szerintem is azzal a gondolkodással van baj, hogy nem normális ha valaki nem kíváncsi gruppenre meg másokra. ezt az egész úgy hangzik, mintha fogalmad se lenne arról, mi a szerelem. ami elég szomorú dolog lenne egy 20onéves lánytól,de hát ilyenek a mai emberek

2012. szept. 26. 15:22
 45/48 A kérdező kommentje:

Igen, ilyenek a mai pasik, akikkel régen jártam. Igen. Hidd el, nem így születtem, hogy ezt gondoltam. Ha a mostani lenne az első, akkor semmi gond nem lenne, fel se merült volna bennem ez a kérdés.

És nem, nem fogok továbbállni, mert vele akarom leélni az életemet. Ha találok végre egy normálisat, akkor minek dobjam el??

2012. szept. 26. 15:23
 46/48 Lifeishard ***** válasza:

Ajjaj... "De hát a nőknek általában a rossz fiúk kellenek." Ezzel a mondatoddal táplálod majd azt az itt, a gyiken gyakori hozzáállást, hogy a nőknek a bunkók kellenek. :)

Én nem vagyok az a kifejezett jófiú, de rossznak se mondanám magam. Hiszem, hogy egy rendes, fejlett érzelmi intelligenciával bíró nőnek (NEM sértegetésnek szánom!) a "rossz fiú" csak ideig-óráig vonzó. A szabadsága teszi azzá, az a képessége, legalábbis annak a látszata, hogy szinte bármit megtehet, nem "nyalizik" a nőnek, sokszor nagyon durva és paraszt vele és sokkal értékesebbnek tartja magát bárkinél, éppen ezért lesz@rja a "párja" véleményét. Szerencsére a nők többségének benő a feje lágya, és elveszti a rossz fiú a vonzerejét egy olyan nő szemében, aki tisztában van a saját értékeivel, a nőiességével. Szvsz olyan nőknek kell folyton a bunkó paraszt állat, akik ezt a mintát látták hiteles férfimintának, vagy az önbecsülésük a nullához konvergál. Egy faszi legyen határozott és céltudatos, ne érdekelje vadidegen emberek véleménye, ne vesse a tekintélyét a nő lába elé, legyen tartása, ne térítse el a női hiszti, és tudjon nemet is mondani egy nőnek, irányítani úgy, hogy az a nőnek legyen jó. Ha emellett még szereti és meg is becsüli a nőt, akkor egyszerre "rossz fiú" és férfi.

2012. szept. 26. 17:04
 47/48 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen normális. Én is ilyen vagyok. Én 22 évesen vesztettem el, szintén kb. 1 hónap járás után, azzal a lánnyal, akivel most már lassan 4 éve vagyok együtt. És még mindig nem jut eszembe, hogy más nőnemű lényre lehetséges szexpartnerként tekintsek. Kizárólag a párom kell, aki minden szempontból kielégítő, akkor meg miért akarnék mást? Aki már egyszer kifogta az aranyhalat, az minek menne vissza horgászni? Minek kockáztatnám a meglévő kapcsolatomat, ha az tökéletesen működik? A kíváncsiság meg nem motoszkál bennem. Ez olyan, minthogy arra sem vagyok kíváncsi, hogy pl. a telefonomat a 10.-ről leejtve mit tapasztalok. Jó, ez így kicsit sarkítva van, de körülbelül megállja a helyét.
2012. szept. 26. 18:25
 48/48 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :) Egész délután ezen gondolkoztam, és úgy döntöttem, hogy kiiktatom a fejemből ezeket a gondolatokat.

Legfőképp ezen az oldalon ültették a bogarat a fülembe, amikor feltettem egy kérdést, és leírtam, hogy én vagyok neki az első, meg ilyenek, és azt írták kb 10 oldalon keresztül, hogy ne tervezzek vele hosszútávra, úgyis meg fog csalni, másra is fog vágyni.

De akkor nem csak ez a lehetőség van. :)

Amúgy nekem nem kellenek a rosszfiúk, kinőttem belőlük. Nem kellene még egy belőlük.

2012. szept. 26. 18:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!