Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális a pasim hozzáállása...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális a pasim hozzáállása a szexualitáshoz?

Figyelt kérdés

21 éves volt, amikor megismerkedtünk, én vagyok az első barátnője, velem veszítette el a szüzességét 1 hónapnyi járás után.

Szóval sokszor beszélgettünk már erről a témáról... És olyanokat mondott, hogy nem vágyott a szexre amíg én nem voltam, nem érezte azt, hogy hú de megdugná xy-t, stb. Szóval értitek. De ugyanúgy önkielégített, mint mások.

Többször rákérdeztem már, és azt mondta, hogy rajtam kívül nem kíván más lányt, meg se néz más lányokat úgy, mint nőt...

Pedig mondtam neki, hogy bevehetnénk egy másik lányt, és akkor hármasban.. De akkor mondta, hogy NEM AKAR más lányokat dugni, és ezt nagyon kihangsúlyozta.

Szerintetek normális a hozzáállása? Ilyen minden egészséges 22 éves férfi? Nekem furcsa, az előző párom kb minden nőt megnézett, ki is beszéltük, hogy melyik hogy néz ki, melyiket dugná, stb.

(A kapcsolatunkban nincsenek tabuk, nyugodtan megmondhatja, ha más lányra vágyik, és ezt gyakran meg is mondom neki. Nem hiszem, hogy lassan 1 éve hazudozna erről, szóval szerintem tényleg így gondolja..)

2012. szept. 26. 12:01
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:

A) normális, mert én is ilyen vagyok 21 évesen

B) mindketten hülyék vagyunk

2012. szept. 26. 12:02
 2/48 anonim ***** válasza:

Teljesen normális!

Annyi az egész, hogy szeret ...!

19/L

2012. szept. 26. 12:03
 3/48 A kérdező kommentje:

:)

Csak nekem azért furcsa ez ennyire, mert az előző pasijaim nem ilyenek voltak. Leírtam, hogy az előzővel miket csináltunk, egy másik meg megcsalt.. Szóval értitek, fura, hogy egy ilyen srác van most mellettem.

Tetszik, csak furcsa. Mondjuk jól esik, hogy nem akar mást, remélem tényleg így gondolja.

2012. szept. 26. 12:03
 4/48 anonim ***** válasza:
igen, van ilyen. pl. az ismerősi körömben van egy pár, ők bevallottan csak kb havonta 2-3 alkalommal szexelnek. nincs igényük többre és kész, közben meg tökjól elvannak együtt.
2012. szept. 26. 12:04
 5/48 anonim ***** válasza:
85%

Most komolyan az a problémád, hogy a pasid nem kíván más lányt és csak veled akar szexelni?! Ez de fura...

23/L

2012. szept. 26. 12:05
 6/48 A kérdező kommentje:

Szerintetek képes lenne egy ilyen ember úgy leélni az életét, hogy csak velem feküdt le? Tehát elég komoly a kapcsolatunk, nyárra összeköltözést tervezünk, utána eljegyzés, egymással akarjuk leélni az életünket.

De ott van bennem a tüske, mindenki erről a kiélésről beszél, meg hogy nem lehet úgy leélni az életet, hogy csak 1 nővel fekszik le.. Azt meg nem akarom, hogy megcsaljon.

7/48 anonim ***** válasza:

Az első jól megfogalmazta. :D

Magamból kiindulva én nem mondanák nemet a hármasra és persze minden jó nőt megnézek.

8/48 A kérdező kommentje:
Az utolsó kommentemben kifejtettem, hogy miért van bennem tüske emiatt...
 9/48 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen a Párom, nálunk sincsenek tabuk. Mindent kibeszélünk, de elég őszintén mondja, hogy nem néz meg senki mást rajtam kívül. Nem érdeklik a csajok, csak én. Ezt hívják szerelemnek :) a pasim 25 :)
2012. szept. 26. 12:06
 10/48 anonim ***** válasza:
Magamból kiindulva tényleg van ilyen, és nem fog félrelépni. Van egy haverom, aki direkt provokál ezzel, megyünk az utcán, beszólogat hangosan a nőknek, aztán rám fogja, ha visszafordulnak, én meg égek, mint a rongy. Gyűlölöm ezt, hogy emiatt a felfogásom miatt még táptalaja is vagyok a szekálásoknak. Pedig szerintem ez lenne a normális.
2012. szept. 26. 12:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!