Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Változni fog a hozzáállása,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Változni fog a hozzáállása, vagy semmi értelme?

Figyelt kérdés

Párom, aki mindennél fontosabb nekem közölt, hogy nem akar annyira belemélyedni a kapcsolatunkba, nem akarja hogy annyira fontos legyek neki, mert ugyis elfogom hagyni. Szerinte jobbat érdemlek és erre majd én is rájövök, elhagyom és megint szenvedni fog.

Tényleg azt érzem, hogy elhanyagol hogy nem vagyok neki fontos, hogy ugy kezel hogy jó ameddig jó, ameddig tűrök és ugyis elhagyom.

Már én is kezdem elveszíteni a hitem a kettőnk kapcsolatát illetően.

Szerintetek idővel változni fog a hozzáállása, vagy ennek így nincs értelme?!?

fél éve együtt

2011. jún. 16. 12:57
 1/3 anonim ***** válasza:
nem,nemfog megváltozni sajnálom..tapasztalat mert én is ugyanebbe a cipőben járok...ő is közölte h nem akar annyira belebonyolodni..
2011. jún. 16. 13:09
 2/3 anonim ***** válasza:
jah és elfelejtettem azt még hozzáírni h köztünk ez már 9 honapja van..:S
2011. jún. 16. 13:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Tehát jobbat érdemelsz, mint egy vele való normális kapcsolat, de azt megérdemled, hogy kihasználjon.
2011. jún. 16. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!