Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális a pasim hozzáállása...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális a pasim hozzáállása a szexualitáshoz?

Figyelt kérdés

21 éves volt, amikor megismerkedtünk, én vagyok az első barátnője, velem veszítette el a szüzességét 1 hónapnyi járás után.

Szóval sokszor beszélgettünk már erről a témáról... És olyanokat mondott, hogy nem vágyott a szexre amíg én nem voltam, nem érezte azt, hogy hú de megdugná xy-t, stb. Szóval értitek. De ugyanúgy önkielégített, mint mások.

Többször rákérdeztem már, és azt mondta, hogy rajtam kívül nem kíván más lányt, meg se néz más lányokat úgy, mint nőt...

Pedig mondtam neki, hogy bevehetnénk egy másik lányt, és akkor hármasban.. De akkor mondta, hogy NEM AKAR más lányokat dugni, és ezt nagyon kihangsúlyozta.

Szerintetek normális a hozzáállása? Ilyen minden egészséges 22 éves férfi? Nekem furcsa, az előző párom kb minden nőt megnézett, ki is beszéltük, hogy melyik hogy néz ki, melyiket dugná, stb.

(A kapcsolatunkban nincsenek tabuk, nyugodtan megmondhatja, ha más lányra vágyik, és ezt gyakran meg is mondom neki. Nem hiszem, hogy lassan 1 éve hazudozna erről, szóval szerintem tényleg így gondolja..)

2012. szept. 26. 12:01
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:
De mostmár kezdem felfogni, hogy tényleg vannak ilyen pasik... :P
2012. szept. 26. 12:22
 22/48 anonim ***** válasza:

Ha nekem a barátnőm beajánlana egy harmadik felet, akkor attól a pillanattól fogva nem lenne barátja...

1. voltam

2012. szept. 26. 12:26
 23/48 anonim ***** válasza:
Igen vannak, például az én bátyám, de ez ritkább, mint a fehér holló....
2012. szept. 26. 12:27
 24/48 anonim ***** válasza:

Örülj neki a mai világban ritka az ilyen ember.

Legnagyobb probléma manapság a lányokkal, hogy annyira megszokják a gyökereket, rossz fiús mentalitást a férfiaktól, hogy szinte vágynak rá, hogy alázzák őket. Félre ne érts nem szó szerinti értelemben vedd. Te vagy az élő bizonyíték teljesen érthetetlenül állsz egy normális pasi előtt hogy jééé ilyen is létezik. Én elhiszem hogy örülsz neki, de ideje lenne hogy felfogd tényleg ez a helyzet. Régebben ez volt a normális, az az igazság nagyon kifordult a világ önmagából a férfi-női kapcsolatok, elszomorító hogy sokszor mi a trend, milyen viselkedés formák válnak menővé követendővé. Örülj neki hogy egy normális embered van, nem egy műmajayer rosszfiú aki soha nem lesz komoly férfi az életében.

2012. szept. 26. 12:27
 25/48 anonim ***** válasza:

Szerintem ne rágódj ennyire a dolgokon! 21 éves vagy még csak, nem is kell már most azon gondolkodni mi lesz 10-20 év múlva.. Örülj, hogy nem egy kúrógép a barátod!! Igen, vannak ilyen férfiak. Mondom az én pasim is ilyen.. és egyáltalán nem félek ettől, hogy mi lesz majd x év múlva, mert tudom, hogy mellettem lesz, mert szeret:)

Tudom, hihetetlen, de szokj hozzá, hogy szerelmes beléd a barátod!! :)

2012. szept. 26. 12:30
 26/48 A kérdező kommentje:

Rendben, értem én.

Viszont azt még mindig nem tudom felfogni, hogy egész életében elég neki 1 nő, akivel lefekszik. Nem kíváncsi arra, hogy milyen lehet mással?

Köszönöm a válaszokat, sokat segítenek! De tényleg. :) Így könnyebb megérteni.

27/48 anonim ***** válasza:
Amúgy nekem is volt egy barátnőm aki felajánlotta a harmadik felet, de nem miattam tette mint ahogy a kérdező szándékozna, hanem saját magáért.. kiderült barátnőm vonzódott a nőkhöz is és nem tudott úgy élni hogy nem lehet nővel is, egy szó mint száz puncihiánya volt... nem voltunk sokat együtt.
 28/48 A kérdező kommentje:
Én is kipróbálnám lánnyal, szóval nem csak miatta ajánlottam fel :) Viszont tényleg csak kíváncsiság. Nem fogok belehalni ha nem próbálom ki lánnyal.
2012. szept. 26. 12:32
 29/48 A kérdező kommentje:

Légyszi valamelyik ilyen srác válaszoljon arra, hogy tényleg elég lehet-e neki, hogy egész életében csak 1 nővel feküdt le..

Nem akarnátok kipróbálni mással?

2012. szept. 26. 12:41
 30/48 anonim ***** válasza:
Ha igazán szerelmes elég, ha nem akkor egyértelműen nem:)
2012. szept. 26. 12:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!