Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális a pasim hozzáállása...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális a pasim hozzáállása a szexualitáshoz?

Figyelt kérdés

21 éves volt, amikor megismerkedtünk, én vagyok az első barátnője, velem veszítette el a szüzességét 1 hónapnyi járás után.

Szóval sokszor beszélgettünk már erről a témáról... És olyanokat mondott, hogy nem vágyott a szexre amíg én nem voltam, nem érezte azt, hogy hú de megdugná xy-t, stb. Szóval értitek. De ugyanúgy önkielégített, mint mások.

Többször rákérdeztem már, és azt mondta, hogy rajtam kívül nem kíván más lányt, meg se néz más lányokat úgy, mint nőt...

Pedig mondtam neki, hogy bevehetnénk egy másik lányt, és akkor hármasban.. De akkor mondta, hogy NEM AKAR más lányokat dugni, és ezt nagyon kihangsúlyozta.

Szerintetek normális a hozzáállása? Ilyen minden egészséges 22 éves férfi? Nekem furcsa, az előző párom kb minden nőt megnézett, ki is beszéltük, hogy melyik hogy néz ki, melyiket dugná, stb.

(A kapcsolatunkban nincsenek tabuk, nyugodtan megmondhatja, ha más lányra vágyik, és ezt gyakran meg is mondom neki. Nem hiszem, hogy lassan 1 éve hazudozna erről, szóval szerintem tényleg így gondolja..)

2012. szept. 26. 12:01
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
De a szerelem elmúlik. Ezzel tisztában vagyok, magamon is tapasztaltam már. Viszont utána sokkal mélyebb érzés marad...
2012. szept. 26. 12:44
 32/48 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy az ő hozzáállása normális egy kapcsolathoz? Miért akarna 3. félt is bevonni, ha téged szeret? Nem lehet, hogy inkább te vágysz 3.-ra, csak így próbálod leplezni? Így nem megcsalás, hisz ő is ott van, de ez gyerekes hozzáállás, ha erről van szó.
2012. szept. 26. 12:52
 33/48 anonim ***** válasza:

lehet h nem buuzi de nem is normális férfi az is biztos...

esetleg élvezés után nem szokott bögni? :D

2012. szept. 26. 12:52
 34/48 Lifeishard ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Valóban hihetetlen, hogy ilyen pasit fogtál ki, de hidd el, létezhet ilyen.

Bebizonyítani nem tudjuk, és a pasikban tényleg van olyan, hogy "szórni kell a magot" (ugye az ősidőkben a fajfenntartás...), de emberek vagyunk, felül lehet emelkedni az ilyen dolgokon.

Ez a "kiélés" meg annyira sz@r duma. Az ember úgyis eltöltheti a fiatalságát, úgyis "kiélheti" magát, hogy nem kefél fűvel-fával. Persze azzal sincs baj, ha valaki így akar emlékezni ifjonti éveire, csak ezzel ne ártson senkinek (ne legyen kapcsolata, ne csaljon meg senkit). Hidd el, vannak olyan emberek, akik az első kategóriába tartoznak. A kíváncsiság ettől függetlenül persze benne van az emberben, de szvsz ha az ember hevesebb vérmérsékletű, 30 nő után is ugyanúgy benne lesz. Ha olyan, mint a faszid, akkor pedig a mindenkori, aktuális párja elégíti ki a kíváncsiságát. Később lehet, hogy majd "megváltozik", de ha folyton efelé hajtod, Te magad leszel, aki generálod ezt, aztán majd jön az "ugye megmondtam"... Javaslom, becsüld meg a pasid.

26/F

2012. szept. 26. 12:57
 35/48 A kérdező kommentje:

Nem hajtom folyton efelé, inkább magamban tartottam ezeket a kételkedéseimet.

Tényleg nem vágyok annyira egy lányra, hogy akkor most csak erre gondoljak, csupán jó lenne majd egyszer kipróbálni kíváncsiságból. Majd egyszer.

Köszi a válaszokat mindenkinek!:)

2012. szept. 26. 13:02
 36/48 anonim ***** válasza:

a párod valószínűleg nagyszerű színész!

szerintem megcsal téged egyfolytában, és azért csinál úgy mintha nem érdekelnék más nők, hogy ne gyanakodj.

ilyen egyszerű

2012. szept. 26. 13:04
 37/48 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem normális!!!!!!!!!!!44!4négy!4!!

egy egészséges fiú 11 évesen veszti el egy narkós krvával, 21 évesen már animal gruppenre vágyik a hősök terén!!4!!

sajnos itt tartunk a 21.szban, hogy a szeretetet szótárban kell keresni...

2012. szept. 26. 13:07
 38/48 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább itt saját magadban van hiba. Szerintem a pasid szerelemmel szeret téged, te meg őt nem.

Volt olyan pasim, aki velem vesztette el 23 éves korában és sose vágyott más csajra. Csak azért lett új barátnője, mert én elhagytam más okok miatt. Egyébként pedig mellettem maradt volna örökre.

Vannak még hűséges, normális pasik. Az én ismerősi körömben nem is olyan ritka.. inkább a csajok azok, akik megcsalják a pasijukat.. :S Szerintem te se fogod sokáig húzni a barátod mellett, mert nem tudsz a seggeden ülni :) ..pedig meg kell becsülni a rendes pasikat :) De hát a nőknek általában a rossz fiúk kellenek. Én is nőből vagyok, de ezt sose fogom megérteni :))

24/L

2012. szept. 26. 13:25
 39/48 anonim ***** válasza:

És aki szűzen hal meg? Azzal mi van?

Miért baj az, hogy megbecsül? Nem értem néha a nőket komolyan. SEMMI se jó nektek.

2012. szept. 26. 13:27
 40/48 A kérdező kommentje:
Már miért ne tudnék a seggemen ülni? Örülök neki, hogy megtaláltam Őt, imádom tényleg, szerelmes vagyok belé. Ő az egyetlen, akivel el tudom képzelni a jövőmet. Csak kétségeim voltak.
2012. szept. 26. 13:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!