Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit kellene tenem, elmondjam?
Szombaton hazibuliba voltunk a baratommal, o eleg sokat ivot igy "kidolt" hamar. Ideges lettem es kimentem az erkelyre levegozni a legjobb haverja utanam jott beszelgetunk es megcsokolt.
Azonnal eltoltam magamtol, almomba sem gondoltam hogy kepes ilyesmire. Bocsanatot kert, en zavarba voltam es azt mondtam felejtsuk el.
De azota nagyon rosszul erzem magam, mert en mindent elmondok a paromnak es ezt nem akarom. Felek hogy ram is haragudna vagy megutalna a baratjat gyerek koruk ota baratok, kozel husz eve.
El kellene mondanom? Vagy majd elmulik magatol ez a rossz erzes?
Bocs, ha rosszul fogalmaztam..ezek szerint igen.
Két nagy lányom van, volt az egyiknek hasonló helyzete..Tudod mi lett a vége, a lányomat elitélték-biztos alkalmat adott a csókra..A két "barát" elintézte azzal, piásak voltak...és ez ugye nagyobb mentség.
Mégegyszer bocs, nem akartalak megsérteni....
hasonló helyzetben borítottam már bilit, hát még olyan balhét ami abból lett! érdekes módon a sáros fél úgy emlékezett, mintha őrá másztak volna rá. de senki nem tudta kinek higgyen. barátság ilyenkor vagy megmarad, vagy se.
nagyobb volt a füstje mint a lángja. inkább maradj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!