Barátnőmet csalja a pasija. Elmondjam neki?
Hát, ha véletlenül kibékülnek később, akkor te leszel a rosszakaró. Én kimaradnék, ezek előbb-utóbb kiderülnek.
Ha korábban nem állapodtatok meg, hogy mi legyen ilyen helyzetben, akkor én nem hozakodnék elő vele.
Bármit teszel te csak rosszul jöhetsz ki belőle.
Ezekből a dolgokból legjobb kimaradni.
Csinálj egy e-mail fiókot valami fal névvel és küldd el a képeket a barátnődnek.Így kimaradhatsz a balhéból.
Neked van barátod most?
Amikor legközelebb találkoztok mond meg a barátnődnek, hogy ha téged megcsalna a pasid és Ő tudná, te mindenképp tudni akarod! És kérdezz rá, és te ?!
És ha azt mondja, hogy igen akkor megmondhatod, hiszen ha nem mondanád meg akkor a barátnődnek hazudnál...:/
Én elmondanám, mert én is szeretném ha a barátnőm, ha már a barátnőm, nem hagyná, hogy átverjenek. Nem azért barátnő?!
Persze, ha elhangzott köztetek olyan beszélgetés, hogy ő nem akar tudni ilyesmiről, akkor ne. Mert ugye ilyen is van.
#: Persze, nem elég hogy megcsalják még a barátnője is hazudjon neki?! -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!