Nagyon jó barátnőmet csalja a párja. Elmondjam neki?
Hát akkor nem elmondani kell, hanem (ha nem akarsz csendben várni) "véletlenül" olyan helyen járkálni, akkor, hogy maga lássa a pasit.
És innentől már az ő dolguk, hogy mit tesznek, az is, ha szétmennek, és az is, ha nem.
Ha konkrétan tényleg tudsz egy szitut produkálni ahol elkapható a fickó akkor igen. DE lehet a barátnödnek ez a kapcsolat úgy is kell hogy a srác csalja , mert ugye sok nö úgy éli leéletét hogy nem vesz tudomást ami elötte történik, mert nem akarja.
Kérdezd meg töle mit tenne ha kiderülne, szereti-e annyira hogy ezen szemethunyjon vagy egyböl kitenné a szürét. Aztán ennek a válasz alapján dönts. De persze hogy a párjának fog hinni mert neki akar. Ne herrgeld a párja ellen csak próbáld a bogarat a fülébe ültetni.
NEM szólnék neki. Semmiképpen, és pont azért nem, mert jó barátnőm.
1) Rossz az (általában) aki a rossz hírt hozza. Ez emberi gyarlóság, nem szabad haragudni érte- de tény.
2) Nem tudhatod, hogy -amint ezt előttem már írták- a bnődnek így is kell-e a srác.
Viszont arról megkérdezném a barátnőmet, hogy mennyire fontos neki a hűség, és vajon egy-egy megbotlást megbocsájthatónak tart-e.
Ha azt mondja, nem, akkor sem vágnám az arcába direktben, hogy mit láttam. Nem célozgatnék, nem utalnék rá.
Viszont mindent elkövetnék, hogy "véletlenül" jó helyen, jó időben legyen a barátnőm- és ő buktathassa le a srácot.
Semmi egyebet nem tennék.
Én beszélnék a pasival.
Megkérdezném miért csalja meg és ezek után mérlegelnék, hogy elmondjam-e barátnőmnek. Vagyis szerintem nem én mondanám el, hanem a pasival mondatnám el. Ha meg nem szereti és azért csalja meg akkor ne merje eljegyezni, hanem szakítson vele.
Én nő létemre mindenképpen a pasival beszélnék ebben az esetben.
Szerintem mondd el neki, figyelmeztesd a baratnodet. De, ha o ennek ellenere is hozzamegy ehhez a fiuhoz, akkor nincs mit tenned. O fog szenvedni, nem te. Te csak tanulhatsz ebbol a rossz kapcsolatbol.
Ez nem normalis, de ha a baratnod inkabb homokba dugja a fejet, akkor sajat maganak koszonheti a tovabbi veszekedeseket, es megalazasokat. Az ilyen no megerdemli a sorsat, nem kell sajnalni.
De figyelmeztesd, mondd meg neki, hogy kesobb ne panaszkodjon majd.
Érthető a dilemmád.
Én a 16:31-es válaszolóval értek a leginkább egyet, mondja el a pasi, ne Te kényszerülj beleavatkozni az életükbe. Jogos, hogy kellemetlen helyzetben érzed magad, hiszen a barátnődről van szó, de valóban, ha ők kibékülnek (mert valószínű, hogy a vőlegényéhez érzelmileg közelebb áll), akkor Te leszel a sz*arkavaró.
Én már estem bele abba a hibába, hogy elmondtam a barátnőmnek hasonló dolgot, de nagyon megbántam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!