Nagyon jó barátnőmet csalja a párja. Elmondjam neki?
ha már egyszer lebukott, megbocsájtott, és te maradtál szarban, akkor ne mondd el.
Ha meg kiderül, hogy tudtad, és nem szóltál, említsd meg az előző esetet.
16:31-es vagyok megint. Köszönöm annak, aki azt mondta egyetért velem, én is vele :)
Még csak annyit, hogy én mindenképpen a barátnőmet védeném érzelmileg. Tehát megbeszélném a barátjával a dolgot, hogy ő (a barátnőm) a legkevésbé szenvedjen miatta.
Ha simán odamész hozzá és elmondod, valószínűleg a párjához húz majd, hiszen itt már a házasság gondolata is felmerült, 2 éve együtt vannak, a viták ellenére is kitart mellette stb.
Egyébként én erre azt mondom, hogy nem lenne szabad összeházasodni ilyen embereknek, akik már most csalják egymást. A házasság nem ilyen esetekre van. Persze ez magánvélemény.
Mellesleg én hiszek abban, hogy az esetek nagy százalékában ha A megcsalja B-t akkor B is hibás, mert nem adott meg mindent A-nak.
Persze van kivétel, amikor A olyan személyiség, hogy neki semmi se jó, semmi sem elég.
Illetve A és B nem illenek össze, és egyszerűen ez van. Ilyenkor jó ha van annyi eszük, hogy ezt belátják és lépnek.
Én még azt is megkockáztatnám (mivel nagyon a pasik oldalán állok általában...), hogy megkérdezném mi a baj a csajjal, miért kell megcsalni. Aztán ha olyan az ok, valamelyik délután felhozom a témát barátnőmmel és rávezetem, hogy esetleg mit kellene tennie. És simán megoldódhat a kapcsolat.
Ellenben nem tudom náluk mi a helyzet, nem látok bele az életükbe.
De azt tényleg nem javaslom, hogy mondd el neki így hirtelen a dolgot, ha már volt rá példa, hogy te kerültél ki belőle rosszul. Azt hinné szét akarod őket választani, ezt pedig kihasználhatná a pasi, hogy "igen igen, hazudik, sosem csaltalak meg, csak ő nem kedvel engem, el akar tőled szakítani!" stb.
Elnézést, hogy sokat írtam, nagyon ráérek :)))
Szerintem is próbálj meg olyan helyzetet produkálni amikor a saját szemével láthatja a barátnőd. Mert csak annak fog hinni neked nem. Sőt vannak olyan típusú emberek akiknek még ilyenkor is meg lehet magyarázni mindent. Ha ez nem megoldható én a helyedben a pasit venném elő. Tudja, hogy tudod. (az elmondottak alapján.) Én már voltam ilyen helyzetben, mind a két oldalon. Voltam úgy mint te és voltam úgy mint a barátnőd. Nekem elmondták. Én viszont a pasinak megmondanám, hogy tudom hogy mit művel a barátnőm háta mögött, és megkérném, hogy mondja el neki. Ha a szép szó nem ér semmit, megmondanám neki hogy ha ő nem mondja el neki akkor én fogom. És ha akkor sem akkor elmondanám. De lehet, hogy előtte leülnék a pasival is és megkérdezném, hogy miért is csinálja ezt. Lehet hogy a barátnődről sem tudsz mindent. Vagy hogy ez egyszeri eset-e volt vagy előfordult már többször is. Kicsit férkőzz a bizalmába.
Lehet, hogy nem túl összefüggő amit most írtam, de szerintem érted a lényeget. :)
Én valahogy a tudtára adnám, mert itt az életéről van szó. Sőt , ha már eljegyzés van és esetleg lesz házasság, akkor előbb utóbb gyerekek is lesznek. És nem hiszem hogy akkor nem csinálná meg a barátnőddel ugyanezt. Itt már komoly dolgokról van szó. Két ember nem közheti össze az életét, ha ilyen a kapcsolatuk.
Detti 22/L
szia!
szerezz bizonyítékot (hangfelvétel, fénykép, más emberek is lássák), és mond el a barátnődnek!
Hülyén hangzik, de én azt is eltudnám képzelni, hogy megkeresed a csajt, akivel a pasi félreléped, és elmondod neki mi a nagy harci helyzet, és a barátnőd elé állítod. Ha nem egyszer lépett félre a csajjal, úgyis kidobja a pasit.
És mondd el a barátnődnek, hogy nem azért buktattad le a srácot, mert neki rosszat akarsz, hanem épp ellenkezőleg, segíteni szerettél volna.
Továbbra is fontosnak tartom: nem tudjuk, hogy megcsalt barátnő hogyan viszonyul a"megcsaláshoz". Ha nem tud ezzel együtt élni, akkor a pasival el kell mondatni a dolgot- de ez nem a barátnő dolga..
Ha kiderül, hogy együtt tud élni a megcsalással, akkor síri csend. (Ettől én még nem hülyézném le feltétlenül, egyszerűen nem vagyunk egyformák..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!