Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet tenni, ha betegesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha betegesen féltékeny vagyok?

Figyelt kérdés

iszonyatosan féltékeny vagyok, és szánalmas dolgokat művelek. szerintem ez már beteges.

ugyanakkor nem akarom elveszíteni a barátomat, mert nagyon szeretem őt.

ha valakinek volt már ilyen problémája, hogy oldotta meg?

kérlek ne azt írjátok, hogy fejben dől el meg bla bla, mert én tényleg szeretnék megváltozni, csak segítséget keresek.

köszönöm.

2012. szept. 25. 21:28
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

szerinted azért írtam ide, és kérek segítséget, mert nem akarok változni?..

de ez nem ilyen egyszerű, hogy oké, akkor holnaptól nem féltékenykedem. ez nem így megy.

2012. szept. 25. 22:09
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
De, pontosan így megy. Megint a kifogást keresed. Hogy te iylen vagy, ez neked nem megy. Szar a hozzáállásod.
2012. szept. 25. 22:11
 13/18 Gyakori Ferenc ***** válasza:
szerintem se stresszelj. én fiú létemre volt h a barátnőmet a saját apjától is féltettem. hülye dolog ez, de kussban kell maradni, és vissza kell folytani. idő múlva eltünik :) VAGY ! ! ! keress olyan pasit aki szintén hihetetlen féltékeny... és akkor nonstop együtt lehettek, mert nincs egyikőtöknek se társasági élete :D
2012. szept. 25. 22:12
 14/18 A kérdező kommentje:

az előző hozzászóló! aki szerint a kifogást keresem!

és hogy kezdjem szerinted? úgy értem.. ha féltékeny vagyok, akkor próbáljak meg mosolyogni h oké persze nincs gond, és nyomjam el magamban? vagy mire gondolsz?

2012. szept. 25. 22:17
 15/18 anonim ***** válasza:

Nekem is pocsék hozzáállásom van dolgokban, apránként kell változatni.

Példa 1: Kimegy egy HAVECSAJJAL cigizni, mi jut eszedbe? Gondolom puszta kézzel tépnéd ki a csaj tüdejét, mi az hogy hozzászól?!

Na ez rossz.

Mire kell gondolj? Vannak az embernek lányhaverjai is, lány ismerősei akik semmit nem akarnak tőle az ég világon és mivel te ilyen jó barátnő vagy, nem korlátozod abban, kivel beszélgethet.

Második példa: találkozik lány ismerőssel, aki a te szemszögedből szebb nálad. Mire gondolsz? Puszta kézzel tépnéd ki a csaj tüdejét, mi az hogy ő létezik?!

Azt hiszed ironizálok, de nagyon nem. Erősítsd magadban, ő veled van, téged lát a legszebbnek. Ha az a csaj kéne neki, nem veled lenne. Akkor most ki a szebb? Bizony-bizony. Te.

Valami miatt elégedetlen is lehetsz önmagaddal, mert folyton hasonlítgatod magad. Írtam, én sem vagyok egy világszépe, abszolút átlagosnak tartom magam, de elégedett vagyok mind az alakommal, mind úgy az összkinézettel. Barátod szokta mondani, hogy milyen szép vagy, mennyire tetszik neki ez meg az rajtad? Mert ehhez meg ő is kéne, hogy elhidd, TE vagy neki A Barátnője. A többi meg ismerős. Nekem ez a hozzáállásom és soha nem féltékenykedtem.

2012. szept. 25. 22:34
 16/18 A kérdező kommentje:

igen szokta mondani, hogy milyen szép vagyok.. és néha viccből rám morog h mért vagyok ilyen csinos :DDD

hülye az ember :DDD

köszönöm szépen a tanácsot. meg fogom próbálni betartani. nagy segítség. :)

ki is másolom magamnak :)

2012. szept. 25. 22:47
 17/18 anonim ***** válasza:

Na látod!!!! Nem cseszegetésből írom ám a csúnya dolgokat, hanem mert igazam van :P

Hozzátenném még amúgy, szerintem avval, hogy féltékenykedsz, azt is mutatod, hogy nem hiszed el, hogy téged szeret, téged akar és kíván. Neki ez hogy esne szerinted? =/ Hogy ennyire nem bízol önmagadban, de benne sem? =(

2012. szept. 25. 22:52
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha nem ad rá okot,nem szabad féltékenynek lenni. Ha adott rá okot,akkor nincs bizalom,el kell hajtani. Tehát,egy normális kapcsolatban nincs féltékenység,csak intelligencijjja kérdése minden.
2012. szept. 26. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!