Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet tenni, ha betegesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha betegesen féltékeny vagyok?

Figyelt kérdés

iszonyatosan féltékeny vagyok, és szánalmas dolgokat művelek. szerintem ez már beteges.

ugyanakkor nem akarom elveszíteni a barátomat, mert nagyon szeretem őt.

ha valakinek volt már ilyen problémája, hogy oldotta meg?

kérlek ne azt írjátok, hogy fejben dől el meg bla bla, mert én tényleg szeretnék megváltozni, csak segítséget keresek.

köszönöm.

2012. szept. 25. 21:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Miben nyilvánul meg a féltékenységed?

Mi okozza?

2012. szept. 25. 21:29
 2/18 anonim ***** válasza:
Ez fejben dől el >:). MUHAHAHAHAHA de gonosz vagyok >:)
2012. szept. 25. 21:30
 3/18 anonim ***** válasza:
Kuraltasd magad a baratoddal.
2012. szept. 25. 21:31
 4/18 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanez a helyzet, valaki tényleg szolgálhatna pár jó tanáccsal:(
2012. szept. 25. 21:38
 5/18 anonim ***** válasza:

Lehet hogy nem szereted a barátodat eléggé,

csak a birtoklást szereted.

A beteges féltékenykedők általában a saját tulajdonukként tekintenek a párjukra,kit minden kíváncsi szemtől,és kéztől féltenek.

Gondolom,olyan is van,hogy nem csak más nőkre,esetleg rokonokra,barátokra,ismerősökre is féltékeny vagy.

Ha ez így van,egyszerűen csak ki szeretnéd sajátítani a barátodat.

Tehát van benned egy nagy adag birtoklási vágy.

Mint kislány,aki be viszi játszani a legújabb,legdrágább barbi babáját,hogy megmutassa,de hozzányúlni,csak ő nyúlhat hozzá.

Tenni nem nagyon tudsz ez ellen,hisz ez egy veled született dolog lehet,ez olyan,min amikor valaki lustánk születik,néha van hogy megembereli magát,de nem a restség,hanem a lustaság fogja jellemezni.

2012. szept. 25. 21:40
 6/18 A kérdező kommentje:

nem, nem ez a helyzet, mert pl ha 1 bulban táncikál a barátnőmmel az nem zavar, mert.. hát nem tudom, hogy mért nem :D

de amikor az ő ismerősével aki lány lemegy cigizni, akkor ki vagyok.. általában igyekszem nem szolni érte, mert ki vagyok én, hogy megmondjam neki, hogy hova mehet, de belül pedig felrobbanok.

például vannak olyan ismerősei akik lányok, és nem zavar, ha velük találkozik, mert (elnézést) ocsmányak. :D az nem zavar.

csak neki én vagyok úgy az első.. és attól félek, hogy mi van, ha elképzeli h mással milyen lehet.. feltámad a kiváncsisága. ami ugyis felfog 1 idő után.. :(

amugy szerintem a legdurvább: felmászkálok a facebook-jára. amúgy szégyenlem is magam miatta..

2012. szept. 25. 21:47
 7/18 anonim ***** válasza:
Nincs sok önbizalmad fogadjunk.
2012. szept. 25. 21:48
 8/18 A kérdező kommentje:

nem nézek ki olyan rosszul..

de szerintem ő sokkal jobban néz ki mint én.. szóval ő pasik között szerintem nagyon jó pasi. én meg csak úgy elmegyek. vagy hogy mondjam.

mind1, mit tudok csinálni? olvastam cikkeket erről, de nem tudom, mit kéne tennem.

2012. szept. 25. 21:52
 9/18 anonim ***** válasza:
"Ha szeretsz valaki engedd el. Ha mégis veled marad örökké a tiéd lesz. Ha elhagy, sosem szeretett igazán." Ne stresszelj miatta!
2012. szept. 25. 21:57
 10/18 anonim ***** válasza:
Magyarul nincsen nagyjából semmi önbizalmad és evvel vezeted le. Tipikus. Nézd én se vagyok egy nagy eresztés, de nem fúj minden csajra, akivel a barátom szóbaáll, mert tudom, ha meg akarna csalni, úgy is megtenné, hogy én féltékenykednék. Magyarul baromság. De így meg úgy de úgy el fogsz üldözni mindenkit magad mellől, tudod ezt hosszútávon senki nem viseli el. De azt mondom folytasd csak, majd ha 50 éves korodra is egyedül maradsz, sírhatsz hogy ilyen hlye voltál és nem bírtál megváltozni. MErt változtatni meg mindenen lehet, akármilyen hozzáálláson, 180 fokos fordulatot is lehet venni. Tapasztalat.
2012. szept. 25. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!