Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy fiúval, de félek h ELVESZÍTEM őt. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. szept. 24. 21:36
11/18 anonim válasza:
Szeresd magad, és becsüld meg magad. Ha nem bízol magadban, valóban el fogod veszteni. Ha úgy érzed, nem érdemled meg akkor tégy úgy, hogy megérdemeld!
12/18 anonim válasza:
Bizz magadba es benne. Nem lesz gond.
13/18 anonim válasza:
akkor ez csak a szokásos női kombinálás,ha nincs probléma,akkor ti majd kreáltok,de imádom mindannyiótokat!:)
nélkületek dög unalom lenne az élet:D
16/18 anonim válasza:
de utálom az ilyeneket :D #13
szimpla önértékelési probléma, ne keverd bele szerencsétlen srácot. ez már egy rossz kapcsolat kezdete
17/18 anonim válasza:
"akkor ez csak a szokásos női kombinálás,ha nincs probléma,akkor ti majd kreáltok,de imádom mindannyiótokat!:)
nélkületek dög unalom lenne az élet:D"
Én is szoktam kombinálni és párom is kb. ugyanezt mondja nekem, de csak nevetünk rajta, mert tényleg semmi probléma nincs:)
18/18 anonim válasza:
Csak nem olyan pici, hogy elveszítsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!