Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitől lehet, és vajon mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet, és vajon mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés
Szóval..A kapcsolatom 3 éve tart..3 éve kerget az örületbe a kedvesem exe..Írogat a pasimnak próbálkozik meg minden..Sajnos a találkozás elkerülhetetlen mert kollégák..Ezen a helyzeten már túltettem magam..Megbízok, és ha felveszem a kesztyűt azt a kapcsolatom sínylené meg..Csakhogy most váltottam munkahelyet, a vendéglátásban dolgozom, és ahol dolgozom ott a csaj törzsvendég..Bejárnak, röhögnek rajtam meg ilyesmi..Ez sem érdekelne mert különbnek érzem magam, meg egyszerűen nem akarok a hülye játékaiban részt venni..Csak ahogy fizet meg közeledik elkezdek reszketni, és tökre szembe tűnő..Olyan gáz mintha félnék, pedig ez valami más..Nem tudok rajta uralkodni, és így okkal hiszi hogy félek, de magam sem tudom mitől..Van valaki aki legyőzte ezt az érzést, és méltósággal tudta viselni az ilyen megalázó helyzetet??Előre is köszönöm a válaszokat!!
2012. szept. 20. 20:50
 1/1 anonim ***** válasza:
kérd meg valamelyik kollégád, hogy hozzá ő menjen ki. amúgy ha nekem valami hasonló van, akkor próbálok nem rá figyelni, meg azt tartom észben, hogy úgysem lehet ebből semmi bajom.
2012. szept. 20. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!