Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom szinte betegesen fél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom szinte betegesen fél attól, hogy el fogom hagyni. Miért és mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés

Friss pár vagyunk, bő 3 hónapja ismerjük egymást, másfél hónapja vagyunk együtt. Bár ő kezdeményezte az ismerkedést anno, mikor kiderült, hogy eléggé egy hullámhosszon vagyunk, azt mondta, hogy inkább ne legyen semmi, mert ő nem akar csalódni sem 1-2 hónap múlva, sem évek múlva és úgysem tudnám elviselni a hülyeségeit hosszú távon és elhagynám. 2 hosszú évekig tartó kapcsolata volt előttem, mindkettőnek ő vetett véget, tehát őt még nem hagyták el soha, de nem is szeretné átélni, engem meg túlságosan is tudna szeretni. Aztán mégsem tudtuk ezt ennyiben hagyni és összejöttünk, de újra és újra előjön ez a téma, hogy ő fél attól, hogy meg fogom unni és elhagyom. Mindig kérdezgeti, hogy szeretem-e, meg hogy de miért pont ő kell nekem. De nem értem, miért fél ennyire, ha még csak nem is csalódásból ered a probléma? Talán majd az idő elteltével egyre kevésbé fog ettől tartani?

24L, 35F

2012. febr. 12. 12:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha 3 hónap után ilyen szinten ez a téma, akkor ez nem csökkenni fog hanem nőni.
2012. febr. 12. 12:54
 2/9 Valaszolok ***** válasza:
Sajnos azt kell mondjam 2 oka lehet.Az egyik hogy megcsalt.A viselkedése erre is utalhat.Vagy csak spontán önbizalom hiányban szenved...
2012. febr. 12. 12:54
 3/9 Advocatus Diaboli ***** válasza:
Vagy talán 11 év van köztetek.
2012. febr. 12. 12:58
 4/9 Knapp ***** válasza:

Szerintem igaza van.

Ilyen hülyeségeket nem könnyű elviselni, ilyenkor jobb minél előbb otthagyni a másikat.

Időt spórolsz meg magadnak és neki is több jut az önsajnálatra.

2012. febr. 12. 13:01
 5/9 anonim ***** válasza:

VAGY van rá oka

és tényleg minden nap másal megcsalod

2012. febr. 12. 13:03
 6/9 tetro ***** válasza:
A párod egy csomó komplexussal küzd, amiket saját maga nem tud feldolgozni, ezért rajtad vezeti le. És mivel egy 35 éves férfin változtatni nem igazán fogsz, ezért ez lesz a kapcsolatotok zátonya.
2012. febr. 12. 13:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Őszintén megmondom hogy én több mint 3 éve vagyok együtt a barátnőmmel és sokszor nekem is előjön hogy mi van ha hirtelen el hagy mert megun stb. 2x szakítottunk egyszer 2 napra aztán 1 hónapra mert egy srác bekeverte (általában előre láttam a dolgokat vagyis megéreztem és időben tudtam kezelni a dolgot) azóta meg vagyunk. Mikor szakított velem mindíg sírt de nagyon . Én általában azért szoktam beparázni mert tanulok és mint köztudott egy diáknak még nincs sok pénze hogy erre arra futkozzon és szüleim sem olyanok hogy megtehetnék hogy hozzám dobjanak pár ezer forintot. Kapom az ösztöndíjat 16 pénz kifizetem a netet,meg a bérleteket és nem marad semmim . Néha elmegyünk bálba vagy szalagavató buliba ,sétálni időjárástól függetlenül. Ő mondja hogy nem fog elhagyni de hát (akkor az agyamban végbemegy hogy 2 szer megcsinálta). Jövőre ballag és megy fősulira már előre félek de nem mutatom ki :$
2012. febr. 12. 13:06
 8/9 Knapp ***** válasza:

Ha elhagyod, nem kell tovább félnie attól, hogy elhagyod.

Lényegében szívességet tennél neki, megszűntetnéd a félelmét.

2012. febr. 12. 13:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez az egész baromság! Így kerget el magától mert igazából még nem akar komoly kapcsolatot.
2012. febr. 12. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!