Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha megmozdul bennem valami iránta, mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, és kicsit több, mint egy éve vagyok együtt a párommal. Nagyon szeretem, minden tekintetben ő nekem a megfelelő... A baj ott kezdődik, hogy van egy ikertestvére is... Egyértelműen ő is helyes, kedves, aranyos, persze nem egyformák. Szilveszterkor majdnem megcsókoltam, annyira bennem volt, hogy megteszem, de ott ült 2 méterre tőlem a párom. Olyan furcsa dolog játszódik le bennem ilyenkor, hiszen nem őt szeretem, de egyszer-kétszer eljátszadozok a gondolattal, hogy mi lenne, ha vele lennék. Nem szeretnék ebből gondot, segítsetek legyetek szívesek. :(2012. jan. 3. 18:27
1/5 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.
2012. jan. 3. 18:28
2/5 anonim válasza:
Játssz el a gondolattal miközben szeretkezel saját pároddal. A gondolatokkal való eljátszás a legősibb női praktikák egyike.
3/5 anonim válasza:
még jó hogy nem csókoltad meg...
nekem ebből már van/volt bajom hidd el nem éri meg
4/5 anonim válasza:
hogy lehetsz ilyen undorító te nő?a saját testvérével?enyi erővel már szúrj egy kést a srác hátába,és röhögj a képébe.
vagy felejtsd el de igen hamar ezt a dolgot még gondolat szinten is.
5/5 A kérdező kommentje:
Ha elolvasnád és felfognád azt, amit írtam... lehet rájönnél, hogy NEM CSINÁLTAM SEMMIT! És nem is fogok, pont arról szól a kérdés, hogy meg akarok szabadulni még a gondolattól is.
2012. jan. 3. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!