Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék az "anyósommal"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék az "anyósommal"?

Figyelt kérdés
Egyszerűen már ki van vele a f...om, hogy soha nem engedi fel hozzám, ha szóba kerülök akkor egyböl megy a vita, hogy mi nem lehetünk együtt, elvagyunk tiltva lassan 1éve, és nem tudom hogy mit lehetne tenni... Reménytelen eset az anyja, akár mit lehet neki mondani, mint aki meg se hallotta, nem akar engedni egy kicsit sem, valaki tanácsot tudna adni aki hasonló helyzetben van-volt?:(
2011. dec. 29. 13:20
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
ja és 18/F 17/L.
2011. dec. 29. 13:20
 2/13 anonim ***** válasza:
hidd el, csak a legjobbat akarja a lányának. Lehet hogy veled van a probléma, és neked kéne változnod.
2011. dec. 29. 13:21
 3/13 A kérdező kommentje:

én mindent megtettem, 180 fokos fordulatot vett az életem.

a barátnőm előtt ittam, cigiztem meg minden, de ezekkel felhagytam csak ÉRTE.

2011. dec. 29. 13:23
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha tényleg megváltoztál, akkor csak hajrá, maradj ilyen, és onnantól kezdve csak idő kérdése, és ő is elfogad. sok sikert!!!
2011. dec. 29. 13:42
 5/13 A kérdező kommentje:
de őt ezt nem érdekli sajnos.. megmaradt benne az hogy lefeküdtünk és ennyi...ő nem akar elfogadni soha..
2011. dec. 29. 13:44
 6/13 anonim ***** válasza:
én bezáratnám az ilyen boszorkányokat...vagy baleset érné valamilyen módon...
2011. dec. 29. 13:55
 7/13 A kérdező kommentje:
nagyon szerelmesek vagyunk egymásba, 2éve vagyunk együtt...és hát reménytelennek tünik a helyzet :(
2011. dec. 29. 13:59
 8/13 anonim ***** válasza:

Két barát találkozik:

- Hol voltál?

- A temetőben, az anyósomat temettem el.

- És miért vagy így összekarmolászva?

- Nagyon védekezett!

2011. dec. 29. 14:15
 9/13 anonim ***** válasza:

Hát sajnos nekem is ilyen volt a kapcsolatom az anyósommal egy veszekedés után. Azt olyan fél év után megenyhült azt feljöhettem hozzájuk. Azt röviden azután eljegyeztük egymást a barátnőmmel azòta meg már ha akarná se tenné meg hogy eltiltana minket. Ez maajd idővel megváltozik főleg majd akkor ha már látja és rájön hogy milyen komoly a kapcsolatotok.

20/f

2011. dec. 29. 14:23
 10/13 anonim ***** válasza:
annó tök fiatalon ittál cigiztél és mégis megkaptál egy csajt? hát mint mondjak az élet kompenzál:avagy túl sok lenne neked a jóból ha még a csaj anyja is kedvelne ennyi szerencse mellett
2011. dec. 29. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!