Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék az "anyósommal"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék az "anyósommal"?

Figyelt kérdés
Egyszerűen már ki van vele a f...om, hogy soha nem engedi fel hozzám, ha szóba kerülök akkor egyböl megy a vita, hogy mi nem lehetünk együtt, elvagyunk tiltva lassan 1éve, és nem tudom hogy mit lehetne tenni... Reménytelen eset az anyja, akár mit lehet neki mondani, mint aki meg se hallotta, nem akar engedni egy kicsit sem, valaki tanácsot tudna adni aki hasonló helyzetben van-volt?:(
2011. dec. 29. 13:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
ittam, de nem minden nap, csak mint ezek a mostani fogyatékos tinik, hogy minden hétvégén stbstb...de azóta 1 korty sem mióta együttvagyunk. most pedig írt sms-t hogy nagy bajban van, azóta sem tudom mivan vele:S
2011. dec. 29. 15:32
 12/13 anonim válasza:
Próbálj meg beszélni , kedves mamával és ha másképp nem megy dugd meg , hátha attól megnyugszik.
2011. dec. 29. 15:42
 13/13 A kérdező kommentje:
nemlenne jó ötlet, mert eddig nemtudta hogy együttvagyunk, most párhete tudja csak és sehova sem engedi le...:\
2011. dec. 29. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!