Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tegyem én túl magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem én túl magam rajta, ha ő még nem tudta még mindig? Nagyon kétségbe vagyok esve! Szükségem van tanácsra!

Figyelt kérdés

4.-én lesz 8 hónapja, hogy együtt vagyunk a barátommal.Nagyon szeretjük egymást, minden ok, csak most vakációban kevesebbet találkozunk és emiatt gyakrabban veszekszünk.Tegnap voltam nála és megbeszéltük nagyjából a dolgokat amik miatt veszekedtünk.És én mondtam neki, hogy az a legnagyobb baj, hogy megváltoztatta őt valaki.Ez a valaki a volt barátnője, akivel 3,5 éve szakítottak, pontosabban a csaj vele, de egyik napról a másikra, és kb 3 hónappal az esküvőjük előtt.És a barátomat még mindig nem hagyja nyugodni, a miért?Azt mondja a csaj iránt már nem érez semmit, sőt utálja amiért ezt tette vele, ő csak a saját nyugalmáért szeretné meg mindig tudni, hogy miért?És én ezzel nem vagyok kibékülve.Persze nyugtat, hogy szeret és szeretné ha része lennék az életének és hogy tényleg csak a miért érdekli, de én félek, hogy nem fog soha úgy szeretni ahogy őt szerette.Mit tegyek, hogy elfeledtessem magammal is meg vele is a múltat?

Bocs, hogy ilyen hosszúra sikeredett, de szerettem volna ha értitek nagyjából mi a helyzet.Előre is köszönöm a válaszokat.20/L

2009. aug. 1. 13:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Imserős a szitu!! Őszintén megmondom neked... ezellen semmit nem tudsz tenni! 3 és fél év az annyi... lehet h téged jobban szeret, de őt sem fogja elfelejteni! A csaj meg hagyja békén ha nem akar tőle semmit, ráadásul ő dobta! Te meg ne aggódj, biztos nagyon szeret téged, csak felkavarta a csaj az érzéseit! mond meg neki h ne beszéljenek! Sok sikert!
2009. aug. 1. 13:58
 2/4 anonim ***** válasza:

3,5 éve szakítottak és még mindig a MIÉRT? érdekli?Akkor nagyon úgy néz ki a dolog,hogy mondjon bármit az exét nem tudja kiverni a fejéből.Nem tök mindegy már ennyi idő után,hogy mi volt az oka a szakításnak?Attól mi fog változni ha megtudja,hogy egy másik pasiért hagyta ott vagy már nem érzett iránta szerelmet?Én megkérdezném a pasimtól ezeket a helyedben.

Ha veled van és téged szeret akkor mi a fr@ncnak foglalkozik a volt csajával?

Nyilván azért mert nem te vagy neki az első helyen a szívében.Bocsi,hogy ezt írtam de nekem ez jön le a kérdésedből.

2009. aug. 1. 14:02
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

Az első kedves válaszolónak: megnyugtattál, ő is mindig ezt mondja, nem fogja elfelejteni de velem van és engem szeret.Már nem beszélnek, azóta, hogy szakítottak nem is beszéltek, csak meséket hallott a barátom, hogy ez meg az az ember kavart be a kettőjük kapcsolatába.Csak azért került szóba, mert mint említettem voltam nála és felhoztam, hogy miatta változott.

A második kedves válaszolónak: nem sértettél meg semmivel, amit írtál.Igazad van.A baj csak az, hogy kérdezte a véleményem, és én pont azt mondtam, hogy a helyeben ennyi idő után már túltettem volna magam rajta stb.De ő nem ilyen...mert akkor nagyon megviselte, hogy mától holnapig a csaj kicserélte a számát s minden ok nélkül kilépett az életéből.Biztos van még akit a MIÉRT-ek nem hagynak nyugodni.Aztán nem tudom.

De mit tegyek, hogy én legyek az életében a legjobb?

2009. aug. 1. 15:10
 4/4 anonim válasza:
Szia!Szinte ugyanaz a helyzeted,mint nekem,és előre leszögezem,hogy amikor a mostani párommal(mostmár élettársam lassan egy éve,és lassan két éve leszünk együtt)megismerkedtem,álmomban sem gondoltam volna,hogy 'volt egy nő az életében,akit nagyon szeretett,akinek van egy mostani pasija(már 12 éve),és annak a nőnek ráadásul van is egy gyereke'-mert nekem ez a történetem röviden a párom múltja miatt! :( :/ :'( Ami nekem nem jó,zavar és aggaszt!..Viszont nekem a párom úgy mesélte el a múltját,a volt csajával (akit úgy hívnak,hogy Irén),hogy csak ő szerette a csajt,viszont a csaj nem szerette őt,és csak rövid ideig voltak együtt,(szerintem pár hónapig),és elmentek egy szórakozóhelyre pont a csaj névnapján,és ő kiment a helyiségből valamiért,és mire ment visszafele már a mostani hapsija elszerette tőle,és ott látta őket csókolózni! :D És ez a csaj a párom életében már lassan 10éve történt,és a te barátod-már bocsi-> 3,5éve ehhez képest semmi,mivel az én párom még mindig nem tudja magát túltenni az Irénen,vagyis nekem ez jött le!.Mert ezt onnan is tudom,hogy a saját szemem láttára nézegette az Irénnek és a mostani párjának a facebook-ját,és Irénnek a kislányának,mert van egy lánya,úgy hívják,hogy Niki.Arról a kislányról pedig azt feltételezi,hogy az ő lánya,de én megfogadtam,(ismerőseimnek is),hogyha ez valaha is kiderül,én azonnal szakítani fogok vele,mert engem zavarna,ha a párom,akit nagyon szeretek,annak van egy gyereke egy másik nőtől énelőttem!Dehát ez is beállítottság kérdése,hisz van akit zavar,van akit nem.Tényleg nagyon hasonló a történetünk,csak kettőt kivéve:Hogy nincs a barátodnak egy állítólagos' gyereke,és a barátod múltja még csak 3,5éve történt. ..És jelzem,hogy én is 20éves vagyok :)Én is nagyon kétségbe vagyok esve,és mi is nagyon szeretjük egymást,és engem is ugyanúgy nyugtat,hogy szeret,és nekem is ugyanazt mondja,hogy ő már nem érez a csaj iránt semmit,és csak a miért érdekli,és nyugi,én sem vagyok ezzel kibékülve.És én is ugyanattól félek,hogy nem fog soha úgy szeretni,ahogy őt szerette.De mondok én valamit:Én úgy érzem,hogy nem is fogja elfelejteni az ember az első "szerelmét",és nem is fogja már a másikat úgy szeretni!-vagyis én így érzem.És én is ugyanerre a kérdésre akarom mostanában megkapni a választ,hogy mit tegyek,hogy elfeledtessem magammal is meg vele is a múltat?És én is bocs,hogy ilyen hosszúra sikeredett :),de talán az én történetem még hosszabb is,mint a tied ..Úgyhogy én befejezésképp azt mondom neked,hogy a te helyzeted talán még jobb is,mint az enyém,a történetem alapján!..De a sors útjai kifürkészhetetlenek,még akármi történhet az életben,kívánom,hogy sikerüljön az,hogy elfeledtesd magaddal és vele is a múltat,tedd fantasztikussá a kapcsolatotokat,hisz én is ugyanezt tervezem,erre törekszem,és meg is valósítom :) ;)Cselekedj te is eképp!!Szia.
2012. aug. 25. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!