Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség lenne ez tőlem?
szakítani akarok a barátnőmmel de félek elmondani és arra gondoltam, hogy lebuktatom magam, hogy egy másik csajjal vagyok az ágyunkban és pont ránknyit
akkor nem kéne kínosan magyarázni hanem pikk pakk meglenne oldva a szakítás
tudom, hogy értelmetlenül hangzik de próbáljatok kézzelfogható válaszokat adni mert nagyon nehéz eset
Elvileg,felnőtt ember vagy és nem tudod neki elmondani mert félsz tőle,hogy bezár!
Van valakim,nem akarok veled lenni stb.Ezt nem kell túlragozni,de szerinted neki az könnyebb ha téged rajtakap valakivel az ágyban??
Hát elég gyerekes vagy!!
na jó elég volt a fröcsögésből ha ismernétek a lányt ti is bajban lennétek
nem egyszerű eset most ismertem ki és teljesen alkalmatlan az együtt élésre, még fenyeget is
a beszélgetésből csak az lenne hogy belémfojtja a szót, ütne, és hozzám vágna mindent ami kéznél van
ezért gondoltam arra ha meglát valakivel elrohan bánatában és soha vissza nem jön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!