Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnő mint prostituált?

Figyelt kérdés

Adott egy immár több éves kapcsolat. Elején felhőtlen midnen hibátlan. Majd egyszer csak a lány kiment külföldre,mint takaritó, kiment utána a fiú is, majd rájött hogy a lány akit szeret nem takarit, hanem prostituált. Az elsődleges ok, cáfolhatatlanul a pénz. Egy hét alatt annyit mint más egy hónap alatt. Hogy álljon hozzá ezek után a fiú a párjához? Hogy fogadja el azt h másokkal együtt van a párja?

Az tény hogy mindent megad a fiúnak a lány,ténylg semmiben nem szendved hiányt és maximálisan odateszi magát midnenben. De a tudat!!

2012. szept. 19. 10:45
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Kedves Válasza, :) én megértem, hogy nem volt más választásod, de szerintem a kérdező és a barántője helyzete egészen más. A kérdező azt írja, hogy a pénz az ok, de nem azt, hogy másképp éhen halnának. A barátnő egy másik munka helyet állt prostinak, ahol egy hét alatt keres annyit, amennyit máshol egy hónap alatt. Biztos vannak olyan helyzetek, ahol nincs más választás (én még nem voltam ilyenben - és ne is legyek - így nem tudom elképzelni) és nagyon sajnálom, hogy erre kényszerültél.

24/n

2012. szept. 19. 21:14
 32/36 anonim ***** válasza:
A körülményeket nem tudjuk, az is lehet, hogy a làny rossz körülmények közé került, de nem szolt rola a pàrjànak, nem akarta terhelni vele, inkàbb igy döntött...de az is lehet, hogy ugy raktàk ki az utra (sajnos ilyen is van)...
2012. szept. 19. 21:20
 33/36 anonim ***** válasza:
Nem kivànom, hogy ilyen hejzetbe kerülj....
2012. szept. 19. 21:21
 34/36 anonim ***** válasza:
>hejzet
2012. szept. 20. 00:08
 35/36 anonim ***** válasza:

Szereted? Akkor mi a gond?

Elárulok egy titkot: a férfiaknak a szex az cél, a nőknek pedig eszköz. Ezt jól vésd a fejedbe!

Hogy miért írom, mert látni és tapasztalni fogod egy "tisztességes" háziasszony semennyivel sem különb egy útszéli prostinál.

A prostinál a szex az az eszköz amivel eléri, hogy legyen alkalmanként 5-10 ezer forintja, amiből fizeti a devizahitelét, felneveli a gyerekét, megalapozza a később életét stb.. tehát ezt a CÉL-t szolgálja a szex, mint ESZKÖZ.

Más nőnél meg úgy néz, ki ,hogy azért szexel, hogy az alfahím elveyge, azért szexel, hogy gyereke legyen végül, vagy csak azért, mert azt akarja, hogy a barátnői felnézzenek rá, vagy csupán azért szoppantja a diszkó mögött a BMW-s srácot, mert menő szerene lenni a BMW-ben, tehát mint látod a nőknél minden esetben a szex egy eszköz, ami egy adott célt szolgál.

És a szomorú felismerés: amint elérik a kívánt célt, a szexet is beszüntetik. Maradj egy prostinál egy óránál tovább, ha csak egy órát fizettél ki. Feküdj le a feleségeddel, miután gyereket szült és elérte a célját.

Tudom brutálisan hangzik amit írtam, de IGAZ.

2012. okt. 6. 12:28
 36/36 anonim ***** válasza:
#35, igazán sajnállak, hogy csak olyan nőkkel találkoztál, akik nem élvezték a szexet csak el akartak érni vele valamit. Bár ha jobban belegondolok, ez azért rólad is elmond valamit: lehet, hogy csak veled nem élvezték. Én nem tudnék tükörbe nézni, ha csak egyszer is a szexszel zsarolnám a páromat vagy ha ezzel akarnék valamit elérni nála.
2012. okt. 6. 16:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!