Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnő mint prostituált?
Adott egy immár több éves kapcsolat. Elején felhőtlen midnen hibátlan. Majd egyszer csak a lány kiment külföldre,mint takaritó, kiment utána a fiú is, majd rájött hogy a lány akit szeret nem takarit, hanem prostituált. Az elsődleges ok, cáfolhatatlanul a pénz. Egy hét alatt annyit mint más egy hónap alatt. Hogy álljon hozzá ezek után a fiú a párjához? Hogy fogadja el azt h másokkal együtt van a párja?
Az tény hogy mindent megad a fiúnak a lány,ténylg semmiben nem szendved hiányt és maximálisan odateszi magát midnenben. De a tudat!!
én ezt nem tudnám megemészteni bocs, nincs az a feltétel
és te hogy vagy vele együtt? amikor kényezteted más spermáját nyalogatod belőle?
lesz@rnám mennyit keres kivágnám mint macskát.....
Ez igy nem normalis kapcsolat. Ha annyira szeretsz valakit, akkor igenis inkabb halalra dolgozod magad, vagy egyutt dolgoztok es igenis, inkabb kinlodsz egy honapot azert a penzert, s nem teszed ki a parod es legfokepp magad ennek.
En bele sem tudok gondolni, hogy mi lehet az ilyen no fejeben, akarki fizethet szexert, az utolso, undorito ember is.
A megoldas a szakitas, en a gyerekeimnek nem ilyen anyat akarnek a helyedben.
Várj! Kitalálom hova ment dolgozni a csaj:
Amszterdam, Hollandia
Na eltaláltam?
Szerintem ez elfogadhatatlan. Másrészt ennyire nem fontos a pénz...
De egyébként tényleg prostituált, vagy csak sztripper esetleg? Mert volt, hogy egyik ismerősöm lekurv ázta az egyik barátnőmet, aki egy olyan helyen dolgozik, ahol kb elérhetetlen magasságú színpadon fehérneműre vetkőznek (bugyi maradhat, de van aki leveszi azt is melltartó nyilván nem) Jó, elismerem, hogy van akinek ez sem fér bele, mert minek mutogatja magát, de azért ez messze nem kur válkodás. És a legendákkal ellentétben nem lehet műsor után sem kibérelni, vagy ilyesmi, szóval tényleg nem nyúl hozzá senki egy ujjal sem...
Ha a lány helyében lennék, soha a büdös életben nem lennék prosti, főleg nem csak azért, mert így annyit keresek egy hét alatt, amennyit más munkával egy hónap alatt. Nagyon maximum csak akkor, ha a másik lehetőség az éhenhalás lenne. De valószínűleg akkor is belebetegednék a szégyenbe. Szóval abszolút elfogadhatatlannak tartom. Ha más odakint nem jött be a tisztességes munka (takarítás), miért nem jött haza, hogy legalább a párjával legyen. Ha esetleg kényszerítették, hogy prosti legyen, akkor egészen más, de az írásodból nem ez jött le.
Ha a fiú helyében lennék, abban a pillanatban mennék is hazafelé akármennyire fájna, mert ezzel a tudattal nem tudnék együtt élni, nem tudnék lefeküdni azzal a lánnyal, akit előttem már hatan végigdugtak.
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!