Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon zavarna titeket, ha a barátnőtökről kiderülne, hogy prostituált (volt)?
Figyelt kérdés
Kacérkodom a lehetőséggel, hogy pénzért feküdjek le idegenekkel. Egyenlőre nincs barátom. De nem tudom, hogy ha lesz titkoljam-e előtte az egészet, vagy játszhatok nyílt lapokkal?2012. aug. 6. 14:39
1/17 anonim válasza:
Valószinűleg a fiú a hidelmei miatt azt fogja képzelni, hogy nemibetegségek sorait szedted össze, elfeketedett pinád van, és ronda szőrös sárgakörmös pasik nyúltak hozzád alul.
Ezt elképzelni is rossz, de el fogja. És az lesz a baj.
2/17 Mókusgyilkos válasza:
egyenlőre nincs v még nem volt ?XD am na ná h ki akasztana bakker XD a munka derogál kis szívem? ha annyira szexelhetnéked van akkor hajrá lehet egy éjszakázni hegyre halomra az meg a qrválkodás két külön műfaj
+ sztem a qrva se azért végzi azt a melót mert ő élvezi.
3/17 anonim válasza:
Igen zavarna de nem az, hogy prosti volt mert hazudik és titkolózik előttem nem őszinte! Ha prosti akarsz lenni ám legyen de, ha majd abba hagyod és megváltozol és lesz komoly kapcsid akkor beszél majd erről az aktuális pároddal, hogy volt ilyen múltad! És, ha igazából szeret és ugye nem csinálod akkor nem fogja zavarni persze ez mind ember függő! 24F
4/17 anonim válasza:
Jó kapcsolat egyik titka, hogy mindketten nyílt lapokkal játszanak.
5/17 anonim válasza:
Úristen, meg se fordulna a fejemben ilyen dolog, szerintem nagyon gáz, ráadásul milyen pasik fizetnének érte, akikkel normális nő nem jön össze. 19/L
6/17 anonim válasza:
5. valaszolo, ismerek olyan ferfiakat, akik a nok kedvencei lehetnenek. intelligens, jo fej, alakra is jo es igenyes. de o megis inkabb k*rvazni megy, mert nem akar kapcsolatot. es igen, fizet is erte, nem pedig felszedi oket valahol. igy megy ez.
7/17 anonim válasza:
veszélyes egy szakma, nem ajánlom, nem csak testi hanem lelki sérülést is kapsz...
8/17 Mókusgyilkos válasza:
19L: azért ez nem feltétlenül igaz pl házas emberkék is szoktak qrvázni :D meg a politikusaink :D:D
9/17 anonim válasza:
Nem.
És ha fiatal lány vagy, érdekelnél... mármint ügyfél lennék:))))
10/17 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem vagyok abban a helyzetben, hogy azért ne én válogathassak... :)
2012. aug. 6. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!