Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleséggel prostihoz?
Én csak hallottam ilyenről és pozitív élményük volt, de részleteket nem tudok. Ezt szerintem nem lehet erőltetni. Ha szeretné, akkor ok, de egyébként kár próbálkozni. Te ismered a párod, ha úgy gondolod szép lassan fűzd be.
Nem csak változatosságra vágynál inkább? :)
remélem férfi prostihoz mentek,hogy élvezze a feleség is :)
mekkora gykér vagy te jó isten..választasz egy kur.vát a feleséged mellé?? nem csodálkoznék ha elhagyna, kérdezd csak meg :)
ha annyit nem ér meg akkor el sem gondolkozol ilyen gusztustalan erkölcstelen dolgon, gondolom ha pasit akarna a feleséged akkor fel lennél háborodva.
ösztönlény.
Sajnos ez is benne lehet a kalapban. Te ismered, szerintem jól beszéld át vele a dolgot, akár részleteiben is és ameddig úgy látod kétsége van addig ne. Attól, hogy másnak pozitívan sült el a dolog nem garantált, hogy nálatok is így fog működni és uez igaz a negatív élményre is.
(Ezeket mint feleség írom.)
Bár nem én vagyok a kérdező és valószínűleg meg is tudja védeni az álláspontját, de miért lenne erkölcstelen? Főleg így, hogy megbeszéli a párjával és nem csak lelép egy másik nőhöz!?
Ne legyetek már ennyire beszűkültek! Mindenki csinálja azt ami, akivel/akikel és ahol jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!