Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleséggel prostihoz?

Figyelt kérdés
Szívesen elmennék prostihoz a párommal együtt, de egyrészt nem olyan egyszerű rávenni, másrészt félek, hogy utána megharagszik rám... Van valaki, akinek sikerült a barátnőjét/feleségét rávenni erre? Hogyan, és milyen volt utána?

2012. júl. 21. 16:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
67%
Minek akarsz prostihoz menni, ha van feleséged?! :D
2012. júl. 21. 16:15
 2/15 anonim ***** válasza:

Én csak hallottam ilyenről és pozitív élményük volt, de részleteket nem tudok. Ezt szerintem nem lehet erőltetni. Ha szeretné, akkor ok, de egyébként kár próbálkozni. Te ismered a párod, ha úgy gondolod szép lassan fűzd be.

Nem csak változatosságra vágynál inkább? :)

2012. júl. 21. 16:15
 3/15 anonim ***** válasza:
59%

remélem férfi prostihoz mentek,hogy élvezze a feleség is :)

mekkora gykér vagy te jó isten..választasz egy kur.vát a feleséged mellé?? nem csodálkoznék ha elhagyna, kérdezd csak meg :)

2012. júl. 21. 16:16
 4/15 anonim ***** válasza:
Te ismered a feleséged. Nálad jobban senki nem tudhatja hogy rá lehet-e venni, meg hogy hogyan.
2012. júl. 21. 16:25
 5/15 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy gyökér vagyok, de legalább nem nélküle járkálok prostikhoz. Beszélgettem már amúgy vele erről, nem volt annyira elzárkózó, de nem szeretnék neki lelki sérülést sem okozni. Nagyon fontos nekem. (Ui: a de gyökér vagyok jellegű kommenteket lécci tartsátok meg magatoknak. Köszi.)
2012. júl. 21. 16:33
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha fontos neked és nem zárkózott el tőle elsőre, akkor biztos puhítható, nem? Kalappal! :)
2012. júl. 21. 16:36
 7/15 A kérdező kommentje:
Persze, puhítható, pont azért kérdezem azokat akik próbálták már ezt, hogy érdemes-e puhítani... Attól tartok, hogy megpuhítom, kipróbáljuk és törés lesz a kapcsolatunkban. Annyit meg nem ér meg.
2012. júl. 21. 16:40
 8/15 anonim ***** válasza:
56%

ha annyit nem ér meg akkor el sem gondolkozol ilyen gusztustalan erkölcstelen dolgon, gondolom ha pasit akarna a feleséged akkor fel lennél háborodva.

ösztönlény.

2012. júl. 21. 16:41
 9/15 anonim ***** válasza:

Sajnos ez is benne lehet a kalapban. Te ismered, szerintem jól beszéld át vele a dolgot, akár részleteiben is és ameddig úgy látod kétsége van addig ne. Attól, hogy másnak pozitívan sült el a dolog nem garantált, hogy nálatok is így fog működni és uez igaz a negatív élményre is.

(Ezeket mint feleség írom.)

2012. júl. 21. 16:44
 10/15 anonim ***** válasza:

Bár nem én vagyok a kérdező és valószínűleg meg is tudja védeni az álláspontját, de miért lenne erkölcstelen? Főleg így, hogy megbeszéli a párjával és nem csak lelép egy másik nőhöz!?

Ne legyetek már ennyire beszűkültek! Mindenki csinálja azt ami, akivel/akikel és ahol jó!

2012. júl. 21. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!