Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tudunk tenni egy hisztis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudunk tenni egy hisztis volt feleséggel, aki nem tudja feldolgozni, hogy már elvált és a volt férje mással boldog?

Figyelt kérdés
Mindennek 4 éve már... és nem nyugszik, pedig van pasija...
2008. márc. 16. 15:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Pszihológus vagy költözés.

Egyébként ilyen esetekben az "áldozat"(kérdező) tudat alatt pozitívan értékeli a zaklató tetteit, ezért áll fent ennyi ideje a "probléma"

Tehát, cserélni: telefonszámok, zárak, útvonalak, kedvenc helyek.

+Levegőnek nézni minden megnyilvánulását és tettét. Ugyanis a kapott reakciók éltetik az ilyen jellegű törekvések nagy részét. Kirívó esetekben ilyenkor a zaklatás akár testi sérülésig fokozódhat, tehát a legbiztosabb megoldás a költözés. Esetleg feljelenthető amennyiben bizonyíthatóan veszélyt jelent. Ilyenkor legkönnyebb gyermekek veszélyeztetése miatti távoltartási végzést kérni elmeállípotra hivatkozva.

2008. márc. 16. 16:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én tuti feljelenteném zaklatásért!
2008. márc. 16. 17:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Van egy közös gyerekük, a csaj neveli, ezért nem tudunk költözni sem, és azonnal megtiltja a gyerekláthatást, ha az "apa" nem úgy visekedik, ahogy ő akarja. Én nem beszélek vele, páromnak meg a gyerek miatt muszáj... Csak a napi 6-8-10 telefonhívás nem tesz jót a kapcsolatunknak, mert szexelni sem tudunk a hívások miatt.
2008. márc. 16. 17:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Le kell lőni...
2008. márc. 19. 23:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Én aludni nem tudtam, mert apukám annyira örült az unokájának, hogy reggel hétkor már érdeklődött, hogy aludt a pici. Eredmény: este lefekvéskor kihúztam a telcsit és reggel felkelés és etettés után visszadugtam. Ha kérdezte miért nem vettük fel, nemes egyszerűséggel azt mondtam: aludtunk. Közben a T-Comnál beállíttattunk hangpostát, azon tudott (volna) üzenetet hagyni. Neked is ezt tudom javasolni. Mikor készültök este lefeküdni aludni (vagy egyebekért) akkor egy laza mozdulattal húzd ki a telcsit, vagy tedd mellé a kagylót. Reggel pedig vissza a helyére mindent és kész. Ha a volt feleség reklamál, egyszerűen mondja azt apuka, hogy aludt már a család.
2008. márc. 24. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!