Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet azt feldolgozni, hogy ha valakinek nem kellesz?
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 04:48
Köszönöm, ezt nagyon szépen leírtad. Igazad van, és én is erre szoktam gondolni, és hálát adni, hogy sokkal szerencsésebb helyzetben vagyok, mint akiket leírtál. Csak tudod, most szomorú és kétségbeesett vagyok. Jól esik ezért egy kis biztató szó, egy kis kedvesség, egy ölelés, stb., főleg, hogy kivagyok rá éhezve. Jelenleg próbálom összerakosgatni az életem széttört kis darabjait, de még nagyon friss a seb és mély a seb. Úgy érzem, hogy nőként kudarcot vallottam, és az érzés, hogy nem kellek annak, akit tiszta szívből szeretek még szinte felfoghatatlan és brutálisan kegyetlen érzés. Mintha vele együtt már senkinek nem kellenék.. vagy lehet már nekem nem kell más. Azt hiszem mindkettő. Sérült az önbizalmam, a büszkeségem, a női mivoltom, és nem utolsó sorban a szívem. Hidd el, én igyekszem, de úgy érzem beleroppanok a fájdalomba. Keresem a kiutat, de mégsem érzem magam jobban.
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 03:07
Hidd el, már azzal is, hogy írtál nekem, sokat segítettél. Nagyon jól esett. Köszönöm!
hentes szakmával elég szépen fel lehet dolgozni.
Ha nem lennék ennyire letört, akkor valószínűleg lazán venném, és jót röhögnék a válaszodon, de sajnos most nem megy.
Szia,
átérzem hogy mit történik most veled.
Ha gondolod írj privátban és beszélgethetünk.
Én is átérzem ami most történik veled! Én is olyan ember vagyok aki iszonyatosan tud szeretni és ragaszkodni, sajnos nem tudom, hogy mit kéne most tenned mert ilyen helyzetben azt hiszem én nem tudnék cselekedni!
Nekem 2 éve van egy barátom és eleinte ő is ilyen volt egész kapcsolat a szexre ment de én nagyon szerelmes voltam belé nem tudom megmondani miért! Annyi árulkodó gyanús jel volt hogy ő össze fog törni mégis vele maradtam , mert tudtam hogy nekem ő kell! Rengetegszer darabokra szaggatta a szívem, de bíztam , hogy ő is fog egyszer szeretni. És képzeld el, annyira szerelmes most belém, mint én belé! Annyira szeret és ezt mindennap a tudtomra adja, velem akar élni örökre! És nem azt mondom, hogy maradj ezzel a sráccal , de lehet van még nektek jövőtök :) én is ezzel a barátommal először szakítottunk és pár hónap múlva megint neki vágtunk és azóta együtt vagyunk.
De bele gondolva nem éri meg szenvedni! Úgy tünik tudom, mintha magam ellen beszélnék de így van ha látod legapróbb jelét is hogy megbánt hagyd el! Magam sem tudom, hogy bírtam ki , csak a mérhetetlen vak szerelem miatt tartunk ott ahol most:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!