Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon zavarna titeket, ha a barátnőtökről kiderülne, hogy prostituált (volt)?
Nekem volt olyan barátnőm, aki masszőr és prosti is volt korábban, majd gyógytornász szakra járt főiskolára és ott egy egyetemi buliban ismerkedtem meg vele (én más egyetemre jártam ugyanabban a városban).
Ő egyszerűen nem akart mást csinálni, diákmunkában alacsony bérért sokat melózni, inkább a testéből élt.
Egy borsodi faluból jött, ott mindenki bűnöző vagy prosti vagy segélyen él. Szóval ezt a mentalitást hozta otthonról, hogy pénz kell, mindegy milyen áron. Sok sittes és erőszakos kidobó ismerőse is volt, ami nekem nem tetszett már akkor sem.
Amíg velem volt, addig nem tudok róla, hogy k.urválkodott volna, de nagyon hiányzott neki a pénz és nekem hallgatnom kellett a panaszkodását, hogy mennyit tudna keresni, ha szabad lenne. Végül kidobott, hogy szabadon k.urválkodhasson. A szex fergeteges volt köztünk, de sajnos nem tudtam és nem is akartam kipótolni a kieső bevételeit, így kidobott.
Az évfolyamtársai közül sokan éltek a testükből. Azóta minden nőnél tudni akarom, hogy mi volt a múltjában. Minél jobban titkolózik, annál gyanúsabb.
Szóvak anyagilag nagyon megéri árulni a testedet, de utána olyan párt kell találni, akinek mindent el mersz mondani és nem hazudozol neki. És ne panaszkodj, ha a barátod mellett visszaesik az életszínvonalad, mert nem tudsz prostituáltként dolgozni. Mintha valamiről lemondanál a párkapcsolatodért. Az ilyen szöveg nem esik jól egy férfinak.
Persze, játssz nyílt lapokkal, sőt, legyél rá büszke is!
Gondolatban, tény, hogy elég sok nőt vonz az elképzelés, de gyakorlatban igencsak más lehet. Gondolkozz már kicsit, arra nőtt agyad, nem?
Bármit elkaphatsz, amit szépen továbbadhatsz a párodnak vagy, ha szakítotok, az ő új barátnőjének.
"Pénzért feküdjek le idegenekkel" Nem ilyen egyszerű a dolog, az nem kellemes kis szex lesz, hanem többnyire majdnem-erőszak..és tudod, ne csodálkozzon a k*a, ha megb*sszák.....
Amúgy, miért a névtelen tömeg visszaigazolására vársz? Egy nyilvános fórumon ajánlatot is tehetnek pl.
Beszélj anyukáddal-apukáddal a dologról, nézd csak meg, hogy fogadja!!
Biztosan tapsikolni fognak örömükben a jövőképedtől!
Ne haragudj, a hangvétel a témának és nem neked szólt.
Kedves kérdező!
Kicsit el vagy tévedve a prostitúcióval kapcsolatban, úgy tűnik, a kérdésed alapján.
Ott azért fizetnek h kb tárgynak kezelve megb*szhassanak, nem itt kis gésa módjára citerát pengetve verselj, és eltartott kisujjal szopj két percet.
A kuncsaft nem úgy járul eléd, hogy :
" Legyen oly kegyes, könyörgöm, fedje fel bájait, s részesítsen kicsiny kegyekben, ígérem, meghonorálom! "
Hanem: Fogja a pénzt és odavágja hozzád:
"nesze, k*rva, megdóógoztáá érte"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!