Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg jobban megéri a csajoknak már r*bancnak lenni?
Mert én azt látom ,hogy semmi bajjuk nincs. Élvezik az életet, sz*nak mondjunk a párjuk érzéseire(addig nem amíg szeretik) de utánna már semmi csak úgy túl vannak rajta, és másznak a másikra.
Sajnos a külsöm miatt csak ilyen lányokhoz volt szerencsétlenségem..külsőleg rajtam az látszik ,hogy nagyon erős ember vagyok 4 éve testépítek, de lelkileg már romokba vagyok miattuk(persze nem mutatom).
Szóval azt látom ,hogy mindent megkapnak , ha csalódnak vagy bajjuk van akkor nekik pikk pakk elmúlik és kész.
És már nem is vagyok képes elhinni ,hogy van normális nő...mert még a normálisba is csak a rosszat látom.
Tehát csak buliznak és össze vissza kefélnek aki tetszik nekik és ennyi az életük.
Semmire nincs gondjunk se sportolni semmi...
Az ilyen nőknek úgy érzem ,hogy semmi gondjuk nincs.
Most ez vicces lehet de már sokszor irigy vagyok rájuk.
És már azt veszem észre, hogy férfi létemre én is kezdek ilyen "szeretet ku*va" lenni.
* úgy értem akinek NEM az egész pics@juk van kint
bocs lemaradt a nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!