Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg jobban megéri a csajoknak már r*bancnak lenni?

Figyelt kérdés

Mert én azt látom ,hogy semmi bajjuk nincs. Élvezik az életet, sz*nak mondjunk a párjuk érzéseire(addig nem amíg szeretik) de utánna már semmi csak úgy túl vannak rajta, és másznak a másikra.

Sajnos a külsöm miatt csak ilyen lányokhoz volt szerencsétlenségem..külsőleg rajtam az látszik ,hogy nagyon erős ember vagyok 4 éve testépítek, de lelkileg már romokba vagyok miattuk(persze nem mutatom).

Szóval azt látom ,hogy mindent megkapnak , ha csalódnak vagy bajjuk van akkor nekik pikk pakk elmúlik és kész.

És már nem is vagyok képes elhinni ,hogy van normális nő...mert még a normálisba is csak a rosszat látom.

Tehát csak buliznak és össze vissza kefélnek aki tetszik nekik és ennyi az életük.

Semmire nincs gondjunk se sportolni semmi...

Az ilyen nőknek úgy érzem ,hogy semmi gondjuk nincs.

Most ez vicces lehet de már sokszor irigy vagyok rájuk.

És már azt veszem észre, hogy férfi létemre én is kezdek ilyen "szeretet ku*va" lenni.

2012. aug. 15. 01:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
hát most csináljak ha szerinted nincs???? ha nem keresel nem lesz....ülhetsz otthon és kesereghetsz ezen de jobb nem lesz....am meg az ilyen szétb@szott kurv@kat én is pofán rúgnám örömmel
2012. aug. 15. 01:22
 12/17 anonim ***** válasza:

19 vagy,kúrd agyon őket,annyit amennyit csak tudsz.

amúgy meg tényleg leszűkítetted egy nőtípusra a jellemrajzot.

ezen kívül még van sokféle.

2012. aug. 15. 01:40
 13/17 anonim ***** válasza:
TE ember... Azt tudom mondani hogy akkor élj te is! Kúrd szénné őket, párszor aztán dobd ki mint a szemetet, röhögve... Lesz gondjuk
2012. aug. 15. 01:48
 14/17 anonim ***** válasza:

mekkora egy sz*mét vagy...megütsz egy nőt?????? rohadt mindegy hogy milyen....de megütni???? úgy morzsolnám szét a mogyoróidat hogy abba halnál bele....szerencsétlen....

és ahelyett hogy itt keseregsz az internet előtt inkább húznál ki a "nagy világba" és keresgélnél...az általad említett kis p*csákat lelehet rázni, nem kell megállni nekik...és lehet keresni normálisakat....tudod hogy veszed észre?? hogy nem másznak rögtön rád ismeretlenül mert "gyúrsz"....

sok sikert....

egy normális 22 éves N

2012. aug. 15. 09:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem éri meg, hidd el, hogy rajtam kívül még sok más férfi (és hány csaj...) utálja a ribiket.
2012. aug. 15. 13:11
 16/17 A kérdező kommentje:

utolsó elötti bárcsak olyan nővel találkoznák mint te:D!

Amúgymeg nem itt vagyok egésznap a gép elött , az hogy ide ültem le írni a bánatom, az még nem azt jelenti ,hogy itt rohadok meg elötte.

2012. aug. 15. 15:40
 17/17 A kérdező kommentje:
És egyébként igen , tényleg azt kell csinálni az ilyenekkel amit írtatok és azt is fogom ezután.
2012. aug. 15. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!