Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnő mint prostituált?
Adott egy immár több éves kapcsolat. Elején felhőtlen midnen hibátlan. Majd egyszer csak a lány kiment külföldre,mint takaritó, kiment utána a fiú is, majd rájött hogy a lány akit szeret nem takarit, hanem prostituált. Az elsődleges ok, cáfolhatatlanul a pénz. Egy hét alatt annyit mint más egy hónap alatt. Hogy álljon hozzá ezek után a fiú a párjához? Hogy fogadja el azt h másokkal együtt van a párja?
Az tény hogy mindent megad a fiúnak a lány,ténylg semmiben nem szendved hiányt és maximálisan odateszi magát midnenben. De a tudat!!
*kidobott
bocsànat a hibäkért de gyorsan irtam...
Még annyit a sztorimrol, hogy nem tudhatod, hova sodor az élet, hiàba mondod....Anno én is lenéztem azokat, akik ezt a munkàt csinàljàk, de amint belecsöppntem, és nem tudtam kiszàllni (volt hogy ugy szöktem el, nem is egyszer), akkor döbbentem rà, hogy iszonyatos élet ez, amit csak az ér fel ésszel, aki megtapasztalja!
Én pl. azért nem vagyok prosti, mert pasinak születtem :))
off:
"Válasza" elmondta a saját verzióját, ezt meg lehet érteni vagy el lehet ítélni, engem hidegen hagy, csak arra figyeltem fel, hogy mennyi szerencsétlen álszent és képmutató alak van itt akik csak sunyin lepontozni mernek, többre képtelenek. Szánalmas.
on:
A barátnő súlyos hibát követett el, a kapcsolatnak valszeg lőttek.
Kérdező te hül.ye vagy????
Vazze. Külföldön élsz, eltartanak és egy hivatásossal nyomathatod a partyt minden nap, ha akarod ingyen.
Bakker... te tulajdonképpen egy stri.ci vagy... Ebbe belegondoltál már?
És szerinted egyik válaszadó mire elég a mekis meg a tescós fizu???
Keresel havi bruttó 100-t amiből lejön 40 a cigóknak??
:O :O
Meg tudom sajnos érteni ezen nőket.
Gondolom fingod sincs az éhezésről nagyokoska,meg nem volt olyan,hogy na 2000Ft elég lesz most 3 hétig,naaa vajon hogy osszuk be,soha többet akkor inkább hímringyó lennék én is
25Ffi.
ma 14:07 igy van, ahogy mondod! De majd ök is ràjönnek erre:) Idejük az van még bven, a kérdés, hogy kitartàsuk lesz-e? Nem olyan könnyü àm az élet! Sokat megéltem, de sz.art se abbol, ami még elöttem van, gyerekek, munka, élet!
Nekem koràbban rà kellett jönnöm:( De végül is nem haltam bele, élek még:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!