Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnő mint prostituált?

Figyelt kérdés

Adott egy immár több éves kapcsolat. Elején felhőtlen midnen hibátlan. Majd egyszer csak a lány kiment külföldre,mint takaritó, kiment utána a fiú is, majd rájött hogy a lány akit szeret nem takarit, hanem prostituált. Az elsődleges ok, cáfolhatatlanul a pénz. Egy hét alatt annyit mint más egy hónap alatt. Hogy álljon hozzá ezek után a fiú a párjához? Hogy fogadja el azt h másokkal együtt van a párja?

Az tény hogy mindent megad a fiúnak a lány,ténylg semmiben nem szendved hiányt és maximálisan odateszi magát midnenben. De a tudat!!

2012. szept. 19. 10:45
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez kiderülne a barátnőmről, haladéktalanul elpusztítanám. Ha gondja van a pénzzel, akkor beszélje meg velem és megoldjuk.
2012. szept. 19. 11:34
 12/36 anonim ***** válasza:
56%
hogy miért lettem örömlàny? Anyàm kidobodd a 18. születésnapom elött 3-4 nappal, apàmhoz kerültem, aki sulyos alkoholista lett az évek soràn, munkàja nem volt, albérletben lakott. Na nem azért nem volt munkàja, mert ugy akarta, nem vették fel (öreg). Csalàdja ugye csak én voltam és nagynéném, aki a szemét érje miatt nem fogadhatott minket be (ök azota elvàltak). egyre lejjebb kerültünk a lejtön,éheztünk, ha tudtunk negyed kilo kenyeret venni, boldogok voltunk. én az iskolàt abbahagytam pénz nem lévén, munka nekem se adatott meg alapbol, nem hogy iskola mellett (pedig kerestem.).akkor belekerültem egy rétegbe, ök munkàt ajànlottak (babysitter), de màr érdekeltségü volt ez a csalàd, mire észbe kaptam, az uton talàltam magam, és azt vettem észre, hogy hopp, nem éhezek, van mit enni, és tudjuk fizetni az albérletet is! Jàrtam külföldön is, nem sok sikerrel, miutàn abbahagytam a munkàt, megismerketem volt pàrommal. Apàm megbetegedett, majd hirtelen meghalt. Anyàm visszafogadott, egy fizetös OKJ-s tanfolyamot kezdtem, de mivel enni nem kaptam otthon, ott is elbuktam, anyàm ismét kivàgott és indult ujra az egész...megint az uton talàktam magam, és gumival a tàskàmban, sirva sétàltam a busmegàlloban, teljesen még fel sem fogva mi történt velem nem egész 3 honap alatt...Most itt vagyok, igen, Svàjcban, messze attol az àlnok, sötét orszàgtol, vàrom a közös gyermekünket, és...talàn merem azt mondani, hogy boldog vagyok.
2012. szept. 19. 11:40
 13/36 anonim ***** válasza:

*kidobott

bocsànat a hibäkért de gyorsan irtam...

Még annyit a sztorimrol, hogy nem tudhatod, hova sodor az élet, hiàba mondod....Anno én is lenéztem azokat, akik ezt a munkàt csinàljàk, de amint belecsöppntem, és nem tudtam kiszàllni (volt hogy ugy szöktem el, nem is egyszer), akkor döbbentem rà, hogy iszonyatos élet ez, amit csak az ér fel ésszel, aki megtapasztalja!

2012. szept. 19. 11:43
 14/36 anonim ***** válasza:
Szomorú történet, de nem jó kifogás. Tescoba, mekibe mindig keresnek embert itthon is, külföldön is. Nem fizetnek valami jól, de a semminél jóval több, a törvény által előírt minimálbért minden ilyen helyen megadják.
2012. szept. 19. 11:49
 15/36 anonim ***** válasza:
0%
haha, szerinted nem probàltam ba.sszus?!!?!? Ilyen egy idiotasàgot!!!!!!!!!!¨¨ Szerinted ba.szod csak ugy belesz.artam és kiàlltam!? Gondolkozz màr, ember!!!! Sza.rt nem tudsz rolam.....
2012. szept. 19. 11:54
 16/36 anonim ***** válasza:
Azt akartam ezzel megmutatni, hogy mi történik ha NEM MARAD vàlasztàsi lehetöséged! Azt elitélem én is ha csak kényelemböl kezdi el valaki, de hidd el, kisfiam, ha nincs màs, te se tennél màst! Hiàba szàjkaratéznak az emberek hogy inkàbb éhenhalnànak...Sajnos nem igy megy.
2012. szept. 19. 11:56
 17/36 menta34 ***** válasza:

Én pl. azért nem vagyok prosti, mert pasinak születtem :))

off:

"Válasza" elmondta a saját verzióját, ezt meg lehet érteni vagy el lehet ítélni, engem hidegen hagy, csak arra figyeltem fel, hogy mennyi szerencsétlen álszent és képmutató alak van itt akik csak sunyin lepontozni mernek, többre képtelenek. Szánalmas.

on:

A barátnő súlyos hibát követett el, a kapcsolatnak valszeg lőttek.

2012. szept. 19. 14:01
 18/36 Shanokk ***** válasza:

Kérdező te hül.ye vagy????

Vazze. Külföldön élsz, eltartanak és egy hivatásossal nyomathatod a partyt minden nap, ha akarod ingyen.

Bakker... te tulajdonképpen egy stri.ci vagy... Ebbe belegondoltál már?

2012. szept. 19. 14:02
 19/36 anonim ***** válasza:

És szerinted egyik válaszadó mire elég a mekis meg a tescós fizu???

Keresel havi bruttó 100-t amiből lejön 40 a cigóknak??

:O :O

Meg tudom sajnos érteni ezen nőket.

Gondolom fingod sincs az éhezésről nagyokoska,meg nem volt olyan,hogy na 2000Ft elég lesz most 3 hétig,naaa vajon hogy osszuk be,soha többet akkor inkább hímringyó lennék én is

25Ffi.

2012. szept. 19. 14:07
 20/36 anonim ***** válasza:

ma 14:07 igy van, ahogy mondod! De majd ök is ràjönnek erre:) Idejük az van még bven, a kérdés, hogy kitartàsuk lesz-e? Nem olyan könnyü àm az élet! Sokat megéltem, de sz.art se abbol, ami még elöttem van, gyerekek, munka, élet!

Nekem koràbban rà kellett jönnöm:( De végül is nem haltam bele, élek még:)

2012. szept. 19. 14:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!