Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti megharagudnátok a páratokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megharagudnátok a páratokra, ha kiderülne róla mondjuk 1 hónap után róla, hogy eléggé gazdagnak mondható és azért titkolta anyagi helyzetét, hogy leteszteljen, mert már érte őt csalódás? Mi lenne a reakciótok NŐK? 22/F

Figyelt kérdés

Megértenétek a párotokat, vagy szakítanátok vele?

Dühösek lennétek, vagy nem?

Mit ÉREZNÉTEK ebben az esetben csajok?!

Előzmények: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__3445..

2012. szept. 18. 00:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, de az átlagnál jóval jobban élek! de a külsőmet próbálom átlagosabbnak mutatni de így is megtalálnak a hülyék!
2012. szept. 18. 06:13
 12/16 anonim ***** válasza:
Szóval te ezzel nem lehetsz kevesebb, csak több!
2012. szept. 18. 06:14
 13/16 anonim ***** válasza:

hát én elolvastam az előzményt is. megértem, hogy el vagy keseredve. nem kell azonnal elárulni az anyagi helyzetedet nyilván, normális esetben a neved után nem ezt kérdezi meg tőled egy lány...

nehéz a kérdésre válaszolni, mert baromi sértő, hogy ismeretlenül azt feltételezik rólam, hogy anyagias kis ribi vagyok, ugyanakkor érthető a rossz tapasztalat miatt.

de hát kit nem ért csalódás? engem is csaltak meg, a következő kapcsolatban még sem áskálódtam, kémkedtem, kutakodtam a barátom után.

de ahogy írtam, nem kell reklámozni a pénzedet, és nem szabad kölcsön adni, ezt meg azt megvenni a nőnek. de nyitottan, bizakodva lépj a következő kapcsolatba, különben már az elején halálra lesz ítélve!

2012. szept. 18. 10:40
 14/16 A kérdező kommentje:

5-ös:

Nem, egy szóval sem mondtam, hogy a nőn "élősködnék", mondjuk felesbe fizetnénk, és soha nem beszélnék így: "bocsi szivi, valójában kőgazdag vagyok".

Ez egy picit lenéző hangnem szerintem.

Én amúgy nem értelek. Sajnálom, de nem bírom megérteni, hogy miért KIZÁRÓ OK nálad, ha kevesebbet keres tőled a férfi... és az is, hogy sokkal többet keresne nálad...

Ezt most nem értem. Kérlek magyarázd meg.

Eddig azt hittem, hogy a belső értékek fontosabbak, márpedig az anyagi különbség az külsőség.

Most valahogy így tudom elképzelni a helyzetet: eléd áll egy jóképű férfi, kedves és piszok jó humora van, megnevettet és egyedien látja a világot... aztán kiderül, hogy milliomos... és ezért már dobnád is. :/

Vagy még nem is tudod, hogy humoros, kedves, romantikus, de egy szó beszélgetés nélkül kikosaraznád, mert mondjuk piaci cuccokban járkál, mert csak azt engedheti meg magának?

Akkor ezek szerint a nők nem azt nézik, hogy én (vagy bármelyik másik férfi a világon) KI VAGYOK, hanem hogy mik vesznek körül, mit tudok nyújtani?

Mert ha így van, én nem tudok magamhoz közel engedni egy nőt sem.

Engem MAGAMÉRT szeressenek, ne a pozitciómért. :((((

Most akkor ez tényleg igaz, hogy a külsőségek fontosabbak a belsőnknél? Kérlek válaszol 5-ös válaszoló, te 28 évesen elég tapasztaltnak tűnsz, többet láttál, éreztél, tapasztaltál, mint én 22 évesen! Ráadásul elég őszintének is tűnsz, ahhoz, hogy megmond a kegyetlen igazságot...

2012. szept. 18. 12:39
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ha gazdag vagy alapból nem kell nagydobra verni, mert az nagyzolásnak hat. Főleg úgy, hogy azt a sok pénzt gondolom nem te kerested meg, hanem a szüleid. Én a helyedben megpróbálnék önállósodni, munkát keresni stb. Azért, hogy ne a gazdag ficsúrt lássák belőlem a lányok! Nekem van olyan ismerősöm, akinek szintén sok pénze van, de ezt már csak onnan tudtam meg, amikor náluk jártam. Egyébként teljesen átlagosnak tűnt.

Szóval az nem megoldás hosszútávra, hogy 1 hónapig tetted a szegény fiút, aztán utána meg dőzsölsz, mint hal a vízben. Mert az utóbbi is lehet visszataszító valaki számára.

24/L

2012. szept. 19. 15:13
 16/16 anonim ***** válasza:

Vegyes érzelmeim lennének. Először kicsit megrendülne a bizalmam, minden jóakaratod ellenére, hiszen addig azt hinném, hogy nagyjából már ismerlek téged és a környezeted. Másrészről nyilván ez minden lány álma, egy olyan férfi akit szeret, viszont szereti és még az anyagiak miatt sem kell aggódni. Pluszban megfordulna a fejemben, hogy mi történik általában egy olyan kapcsolatban, ahol a férfi sokkal gazdagabb. (Arra gondolok, hogy sok a rémtörténet, hogy a pasi egy idő után a pénzével tartja sarokban a lányt.)

Mindenesetre ha egy olyan lányt szeretnél, aki tényleg önmagadért szeret, akkor még ez a legjobb megoldás.

2012. szept. 19. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!