Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megharagudnátok a páratokra, ha kiderülne róla mondjuk 1 hónap után róla, hogy eléggé gazdagnak mondható és azért titkolta anyagi helyzetét, hogy leteszteljen, mert már érte őt csalódás? Mi lenne a reakciótok NŐK? 22/F
Megértenétek a párotokat, vagy szakítanátok vele?
Dühösek lennétek, vagy nem?
Mit ÉREZNÉTEK ebben az esetben csajok?!
Előzmények: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__3445..

hát én elolvastam az előzményt is. megértem, hogy el vagy keseredve. nem kell azonnal elárulni az anyagi helyzetedet nyilván, normális esetben a neved után nem ezt kérdezi meg tőled egy lány...
nehéz a kérdésre válaszolni, mert baromi sértő, hogy ismeretlenül azt feltételezik rólam, hogy anyagias kis ribi vagyok, ugyanakkor érthető a rossz tapasztalat miatt.
de hát kit nem ért csalódás? engem is csaltak meg, a következő kapcsolatban még sem áskálódtam, kémkedtem, kutakodtam a barátom után.
de ahogy írtam, nem kell reklámozni a pénzedet, és nem szabad kölcsön adni, ezt meg azt megvenni a nőnek. de nyitottan, bizakodva lépj a következő kapcsolatba, különben már az elején halálra lesz ítélve!
5-ös:
Nem, egy szóval sem mondtam, hogy a nőn "élősködnék", mondjuk felesbe fizetnénk, és soha nem beszélnék így: "bocsi szivi, valójában kőgazdag vagyok".
Ez egy picit lenéző hangnem szerintem.
Én amúgy nem értelek. Sajnálom, de nem bírom megérteni, hogy miért KIZÁRÓ OK nálad, ha kevesebbet keres tőled a férfi... és az is, hogy sokkal többet keresne nálad...
Ezt most nem értem. Kérlek magyarázd meg.
Eddig azt hittem, hogy a belső értékek fontosabbak, márpedig az anyagi különbség az külsőség.
Most valahogy így tudom elképzelni a helyzetet: eléd áll egy jóképű férfi, kedves és piszok jó humora van, megnevettet és egyedien látja a világot... aztán kiderül, hogy milliomos... és ezért már dobnád is. :/
Vagy még nem is tudod, hogy humoros, kedves, romantikus, de egy szó beszélgetés nélkül kikosaraznád, mert mondjuk piaci cuccokban járkál, mert csak azt engedheti meg magának?
Akkor ezek szerint a nők nem azt nézik, hogy én (vagy bármelyik másik férfi a világon) KI VAGYOK, hanem hogy mik vesznek körül, mit tudok nyújtani?
Mert ha így van, én nem tudok magamhoz közel engedni egy nőt sem.
Engem MAGAMÉRT szeressenek, ne a pozitciómért. :((((
Most akkor ez tényleg igaz, hogy a külsőségek fontosabbak a belsőnknél? Kérlek válaszol 5-ös válaszoló, te 28 évesen elég tapasztaltnak tűnsz, többet láttál, éreztél, tapasztaltál, mint én 22 évesen! Ráadásul elég őszintének is tűnsz, ahhoz, hogy megmond a kegyetlen igazságot...

Szerintem ha gazdag vagy alapból nem kell nagydobra verni, mert az nagyzolásnak hat. Főleg úgy, hogy azt a sok pénzt gondolom nem te kerested meg, hanem a szüleid. Én a helyedben megpróbálnék önállósodni, munkát keresni stb. Azért, hogy ne a gazdag ficsúrt lássák belőlem a lányok! Nekem van olyan ismerősöm, akinek szintén sok pénze van, de ezt már csak onnan tudtam meg, amikor náluk jártam. Egyébként teljesen átlagosnak tűnt.
Szóval az nem megoldás hosszútávra, hogy 1 hónapig tetted a szegény fiút, aztán utána meg dőzsölsz, mint hal a vízben. Mert az utóbbi is lehet visszataszító valaki számára.
24/L

Vegyes érzelmeim lennének. Először kicsit megrendülne a bizalmam, minden jóakaratod ellenére, hiszen addig azt hinném, hogy nagyjából már ismerlek téged és a környezeted. Másrészről nyilván ez minden lány álma, egy olyan férfi akit szeret, viszont szereti és még az anyagiak miatt sem kell aggódni. Pluszban megfordulna a fejemben, hogy mi történik általában egy olyan kapcsolatban, ahol a férfi sokkal gazdagabb. (Arra gondolok, hogy sok a rémtörténet, hogy a pasi egy idő után a pénzével tartja sarokban a lányt.)
Mindenesetre ha egy olyan lányt szeretnél, aki tényleg önmagadért szeret, akkor még ez a legjobb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!