Megint csalódás lesz a vége? Ez a hónap sem a miénk?
Csütörtökre nem várom... nem bírtam ki és ma reggel teszteltem, de - :( olyan fura érzésem van, de már nem merek reménykedni. ilyenkor régen mensis görcseim szoktak lenni, amik most nincsenek. viszont kicsit több, mint egy hete érzem a méhemet, nem nagyon csak éppen és krémes folyásom is van szintén azóta. ma reggel óta ez az érzés olyan, mintha viszketne a méhem... ilyen van?
tudom, hogy ez még bármi lehet, de kíváncsi vagyok, érzett-e már valaki hasonlót, illetve hogy mi lett a vége...
5 napja van megjön érzésem.derekam tegnap óta.mellemet furcsának találom,főleg a melludvart.és száraz vagyok ami furi.Drukk megy.tesztelj pénteken.
Szivem,nem szabad így hozzáállni a dologhoz.Tedd a szívedre a kezed és gondolj valami szépre,képzeld el,ahogy ahogy a baba bekerül a pocidba,vagy már a kezedben tartod,pozitív gondolatok,sosem negatív.Szugerálni kell az elméd is,mert a sok negatív gondolat megöli a lelked:)
Baba...baba...baba...mondogasd magadnak és meglátod sikerül:)
a hőre én sem adok mert menzi megjövetelekor 37.1 volt a hőm,és csak 4 naora ment lejebb.
de a hözés szerintem arra jó,tudom mikor volt pé em:-)))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!