Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti megharagudnátok a páratokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megharagudnátok a páratokra, ha kiderülne róla mondjuk 1 hónap után róla, hogy eléggé gazdagnak mondható és azért titkolta anyagi helyzetét, hogy leteszteljen, mert már érte őt csalódás? Mi lenne a reakciótok NŐK? 22/F

Figyelt kérdés

Megértenétek a párotokat, vagy szakítanátok vele?

Dühösek lennétek, vagy nem?

Mit ÉREZNÉTEK ebben az esetben csajok?!

Előzmények: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__3445..

2012. szept. 18. 00:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Engem egyeltalán nem érdekelne.. vagy hazudtál is neki?
2012. szept. 18. 00:31
 2/16 anonim ***** válasza:

az előzményeket nem néztem, de a kérdésre válaszolva valószínűleg meglepődnék, elsőre talán picit rosszul esne, de aztán belegondolnék és egyáltalán nem zavarna, mivel tudom h átmennék a teszten.

23N

2012. szept. 18. 00:32
 3/16 A kérdező kommentje:

Első válaszolónak:

Nem, semmi más hazugság nem lenne a kapcsolatban, csak ezt titkolnám el az első 1 hónapban.

2012. szept. 18. 00:34
 4/16 anonim ***** válasza:
elsőre biztos meg hökkenék mert mért titkolózik.. aztán ha elmagyarázná a dolgot megnyugodnék meg még örülnék is neki mert hát ugye ÁTMENTEM a teszten..:)
2012. szept. 18. 00:37
 5/16 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mennyire csóringernek tettette magát.

Ha egy hónapon keresztül rajtam élősködik, s még egy mozira vagy sörre is húzza a száját, majd a végén beköpi, hogy "bocsi szivi, valójában kőgazdag vagyok", akkor válaszul biztos, hogy megmutatnám neki, hogy hol van az ajtó.

(Mondjuk ez esetben valószínűleg össze se jönnék vele. Nálam minimum, hogy minimum annyit keressen a párom, mint én. Az évek alatt persze ez változhat. Lehet munkanélküli bármelyikünk, csak azért nem hagynám ott, ha utóbb kevesebbet hozna haza, de amikor először választ az ember, akkor jó, ha nincs olyan nagy szakadék.)

Ha csak olyan "csórónak" tettetné magát, amilyen én vagyok, és aztán jönne a bejelentéssel, megérteném, de nem tetszene.

DE nem azért, mert átvágott, hanem azért nem jönne be, mert nem szeretnék egy nálamnál sokkal-sokkal gazdagabbal lenni. Egyenlőtlen, kellemetlen helyzetet teremt.

28N - fiatal lányok biztos, máshogy látják ;)

2012. szept. 18. 01:07
 6/16 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen gazdag és hogy éli meg. Apuci pénzére eleve ne verje a mellét, ha ő kereste meg, az persze más. Nem tudom elképzelni ezt a szitut mert eddig csak csóróbb vagy azonos anyagi helyzetű barátom volt. Gondolom jó is lenne, meg lenne rossz oldala... Cserediakkent egy full milliomos családnál laktam, és annyira kilógtam tőlük, hogy szarul éreztem magam, hiába volt saját emeletem... Jó a pénz, ha van, nem tagadom, de sznobként én nem tudnék élni.

21L

2012. szept. 18. 01:33
 7/16 anonim ***** válasza:
Én nem haragudnék egyáltalán. Az elején úgy tennék, mintha megsértődnék...talán...de a szívem mélyén nem tudnék haragudni. Persze, ha nincs több hazugság!
2012. szept. 18. 01:51
 8/16 anonim ***** válasza:
Én szerintem jogos,tesztelni kell a partnert,mert ha nem teszteled akkor az is előfordulhat hogy életed végéig csak a pénzedért marad veled
2012. szept. 18. 02:55
 9/16 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem érdekelne (se az hogy gazdag se az hogy eltitkolja), a mai világ embereit nézve jogosnak is tartom, én is ezt csinálnám illetve "tesztelném" az embereket (akár párkapcsolat akár barát téren). De ha ilyen hamar elmondaná örülnék, mert ez azt jelentené (elvileg?) hogy átmentem a vizsgán és bízik bennem hogy nem használ ki.
2012. szept. 18. 03:20
 10/16 anonim ***** válasza:
*bízik bennem hogy nem használom ki.
2012. szept. 18. 03:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!