Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz valaki rosszfiú, illetve jófiú?
Figyelt kérdés
A barátnőm ma azt mondta, idézem: "Tudod... Én a rosszfiúkat szeretem, de a jókisfiúkat nem szoktam megbántani"...mondta ezt, miután megjegyezte, hogy én egy "jókisfiú" vagyok.. Komolyan nem értem. Mitől lesz valaki ez, és mitől az? Azt szeretné, hogy egyáltalán ne érdekeljen?
16/f - 15/L
/Igen, kissé komolytalan lány... De én így szeretem :)/
2012. szept. 17. 16:28
11/11 anonim válasza:
A ti korotokban még az a rosszfiú, aki visszabeszél a tanítónéninek és sosincs kész a házija. A jófiú pedig ennek ellentéte.
A való életben (ahova ti még nem léptetek ki) csak az számít, hogy a férfi férfiként viselkedjen, tehát legyen védelmező, magabiztos, határozott, erős jellem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!