Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszfiú vagy jófiú?
Figyelt kérdés
14 vagyok és egy 16 éves sráccal járok. Szeretem nagyon is de az utóbbi időben nem érzem olyan jól vele magam mint régebben. De nincs szíven szakítani vele mert egyrészt ugye még mindig szeretem másrészt pedig igen kemémyen megküzdött értem (egy évig várt rám) és még csak 2 és fél hónapja járunk. Ez az egyik a másik meg az h van egy másik srác akit már kiskoromban is ismertem és nem messze lakik tőlem ugyogy egy pár éve együtt járunk egy busszal. Mindig is bírtuk egymást de nekem be is jött régebben. Nemrég megint elkezdtünk találkozgatni a buszon ès megint az éreztem. Erre amikor már fontolgatom hogy szakítok a barátommal hirtelen kiderül hogy azóta tetszem neki mióta jobban megismert vagyis ugye amióta egy busszal járunk. De a baj az hogy én benne lennék de anyám nem nagyon bírja és nem engedi h talizzunk egyébkén ő is 16. Nah mit tegyek?2012. szept. 3. 19:01
1/4 anonim válasza:
Tudod mit tegyél?regisztrálj a rosszlanyok.hu ra. Tudom,még nem lehetsz prosti,de úgyis az leszel,nem árt bekészülni.
"Van egy jó srác de unom és mennék a másikra,pedig még iskolatej huszár vagyok,de a másik tiltott én meg hü.lye vagyok szóval az kell"
Folytad még ezt,és röpke 4 év alatt csodálatos karrier fog kibontakozni a lábaid között.
2/4 A kérdező kommentje:
Feltételezem tapasztalatból mondod. Ugye:?D
2012. szept. 3. 19:42
3/4 anonim válasza:
Igen tapasztalatból. Mert nem egy ku.rvát ismerek,aki ilyen félresiklott életű 14 évesként kezdte. Úgyhogy igen tapasztalat.
4/4 anonim válasza:
Hát én nem tudom, de, marha jót röhögtem ezeken a kommenteken.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!