Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány aki nem a rosszfiúkra bukik és bejönne neki egy 20 éves, szűz fiú?

Figyelt kérdés

Tényleg nem vagyok rosszfiú és azt vettem észre hogy aki tetszik mind olyanok jönnek be nekik..

Amúgy aranyos, kedves, hülye, kicsit gyerekes vagyok, nagyon tudok szeretni, néha perverz vagyok:D, vékony, de izmos, 181 cm barna hajú, kékszemű. A kinézetemmel nincs baj, csak annyi hogy nem vagyok rosszfiú, nem cigizem, nem voltam még részeg, de a piával nincs semmi bajom, nincs pc-m, fülbevalóm, tetkóm és bulikba se nagyon járok, de azzal nincs bajom :)

Van olyan lányakinek bejön egy ilyen fiú is?

ja, azért vagyok szűz mert nem találtam még meg az igazit, akit szeretek.. lett volna rá alkalmam elveszíteni de nemet mondtam..

2012. aug. 30. 00:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Én ugyan ez vagyok.:) Én sem vagyok "rosszfiú" de még is volt sok barátnőm már.:)
2012. aug. 30. 00:37
 2/17 A kérdező kommentje:
nekem csak 2 és azok is rövidek.
2012. aug. 30. 00:38
 3/17 anonim ***** válasza:
Van.
2012. aug. 30. 00:39
 4/17 anonim ***** válasza:
83%

Figyu ezzel nem tudsz meg semmit, kb olyan adatokat tudsz meg amit maguktol kell rájönniük a lányoknak egy idő után. Plusz azt se felejtsd hogy mindenki aki ismer másképp ismer. Ilyen az ember...:)

Ja mégegy dolog: az adatok amiket mondtál kb olyanok mintha egy auto paramétereit írnád le. Leírod a tipusát, mennyit fogyaszt, mit...stb. De ettőlmég nem fogja megvenni senki...kép alapján se. Azt látni kell és kipróbáéni...érted mit mondom :)

AMugy meg nyugi, minden zsák megtalálja a foltját (tapasztalat :D)

20nem szüz fiu :D

2012. aug. 30. 00:40
 5/17 anonim ***** válasza:
leírás alapján nem hangzik rosszul, aztán meg kitudja milyen vagy valójában...
2012. aug. 30. 00:41
 6/17 anonim ***** válasza:
kellesz nekem :D
2012. aug. 30. 00:44
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, biztos van, akinek bejösz! :) Csak ezt a szűz dolgot nem reklámozod nagyon ha rám hallgatsz :D Most nem mintha bajom lenne vele, én is szűz vagyok, majd ha lesz olyan csajszi akivel komolyan gondolod, akk ez úgyse fog akkora gondot okozni. Ha mást nem, majd ő megtanít, mit hogyan csinálj ;) Csak az a lényeg h ne ezzel indíts! :)

18/L

2012. aug. 30. 00:53
 8/17 anonim ***** válasza:
20%

"A kinézetemmel nincs ba"

Dehogyisnem :D :D :D

2012. aug. 30. 00:56
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Barna haj, kék szem, nálam ez már egy plusz pont. Én cigizek, voltam már józan is:D, van pc, fülbevalóm és tetkóm is, de ettől én még nem tartom magam rossz kislánynak:) Nekem voltak "rossz fiús" barátaim, de ahogy idősödtem egyre unalmasabb volt, az állandó balhé, részegség, verekedés stb. Azt írtad, hogy külsőddel nincs gond, én úgy gondolom, hogy belső értékeiddel sincs. Majd megtalálod azt, aki ugyan azt az értékeket képviseli mint te. A szüzességedet meg olyannal veszítsd el, akit szeretsz.
2012. aug. 30. 01:00
 10/17 A kérdező kommentje:

Amúgy tényleg, ha azt kamuznám, hogy már voltam lánnyal, akkor jobban kellenék nekik, ezt vettem észre... pedig semmivel se lennék rosszabb az ágyban :DD

Ha valaki szeretne, küldök képet amúgy, csak írjatok :)

2012. aug. 30. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!