Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Voltatok már Albán lányal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már Albán lányal?

Figyelt kérdés

Múltkor találkoztam egy nagyon helyes albán származású lányal. Nagyon aranyos, és csinos volt.

Ès szerintem kedvelt is, de azt mondta hogy egyrészt albánnak kell lennie a pasinak, másrészt ha nem vagyok körülmetszve nem is jöhet szóba..

Egyébként 19 éves, szüz..

Jah, ez külföldön van, egyértelmüen mind ketten bevándorlók vagyunk, itt kint születtünk..

Ez gyakori?

2012. júl. 28. 23:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi gyakori? Hogy külföldön vagytok?
2012. júl. 28. 23:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Mégis mi gyakori? Hogy kint születik valaki?
2012. júl. 28. 23:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez a gyakori, ja.
2012. júl. 28. 23:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Az a gyakori e, hogy ilyenek, hogy csak albán srácal akarnak kapcsolatot?! B*z meg
2012. júl. 28. 23:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Kérdeztem ha van öcse, erre azt mondta, hogy nem kell félnem, nem fog senki elüldözni
2012. júl. 28. 23:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ennek semmi köze az albánokhoz, ahhoz annál inkább, hogy lehet hogy muszlim a csaj
2012. júl. 28. 23:47
 7/8 A kérdező kommentje:
Jah, persze, de kifejezetten mondta, hogy csak albán jöhet szóba.
2012. júl. 28. 23:49
 8/8 anonim ***** válasza:
2012. júl. 28. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!